icon

Bála se vaše dítka lézt na trávu?

lsx
30. čer 2011

Ahojky, malej se bojí lézt z deky na trávu. Když ho dám venku na deku, chvilku si tam hraje, pak už by chtěl pryč a rozhodne se lézt, ale když zjistí, že na všech 4 stranách končí deka u trávy 🙂 , je z toho nešťastnej a brečí. Zažily jste to se svýma dětma taky? Normálně nijak bázlivý není. Doufám, že ho to brzo přejde...

dlabinecka
•
30. čer 2011

Máme totéž. Přesně, jak popisuješ 😉

smardik
•
30. čer 2011

náš Honzíček byl to samé a vyrostl z toho a nebojí se, ted mám opačný problém a to ho zase z trávy dostat-sedí nebo klečí a trhá si travičku do svého autíčka a byl by tak i hodinu, že někam jdeme je mu šumák on si chce trhat travičku

coxa
•
30. čer 2011

Určitě to přejde, u nás to teda nebylo o lezení na trávu, ale ani jeden z kluků nechtěl stát naboso na trávě. 😉 A co ho rovnou položit na trávu bez deky, třeba mezi sedmikrásky ať má co zkoumat? 🙂

kalo
•
30. čer 2011

Ne 🙂

andreasek82
•
30. čer 2011

sabinka se chvili travy jakoby stitila, i pisku, ale rychle to preslo 🙂 ma to jednu vyhodu, aspon budete bez klistete! 🙂

skajana
•
30. čer 2011

My to zase máme opačně - i kdyby byla deka sebevětší, okamžitě zdrhá na trávu/písek/beton...těžko říct, co je horší 🙂

zuzik24
•
30. čer 2011

Tak Veru se trávy nebála, ale jaksi jí nedůvěřovala, takže když omylem šlápla na travičku, tak hned jakoby naskočila, chodila po špičkách, aby se co nejméně kontaminovala 😀 😀 😀 Musí si na ni zvyknout, to chce čas 🙂

weri1
•
30. čer 2011

ano bál se trávy i písku, ale už ho to přešlo 🙂

terezt
•
1. črc 2011

Ja teda hlasim opak. Jak vidi neco jineho nez deku, hned tam leze. Trava i pisek jsou zuzo, hlavne kdyz to jde ochutnat.

storm07
•
1. črc 2011

Malá je teda nadšená z travičky, máme zase problém ji udržet na dece. Slyším poprvé, že se nějaké dítě bojí

olcab
•
1. črc 2011

Ahojky,Mája taky na ní moc nechce,řekla bych že jí píchá a škrábe,taks e teda tváří,ale písek jí neva 😀 ,tak snad si zvykne

pucik
•
1. črc 2011

Ahojky, náš Míša se snad nebojí ničeho. První výlet na trávu dopadl legračně, byla mu asi nepříjemná, tak prostě lezl po rukou a po nohou, prdu do výšky, aby se náhodou trávy nedotkl, my máme spíš problém,že mu zachutnaly sedmikrásky a nezralá jablka takoví ti prcci, co padají ze stromu 🙂 😉

anieanne
•
1. črc 2011

Náš to taky dělal, a pak zničeho nic ho to přešlo. Pravděpodobně ho prostě něco zaujalo, a bylo to silnější než hrůza z trávy. Od té doby se jí nebojí.

miarosa
•
6. črc 2011

Já bych malému Jiříkovi ukázala že je travička fajn a něakou bych utrhla a dala mu jí do ručičky, tak bych tam dala hračky, nebo malé autíčko že se jezdí po travičce a balón a klidně bych si lehla do trávy a vzala si ho na sebe, třeba by něco pomohlo, my s tím problém absolutně neměli, ale když se něčeho bojí, tak mu ukážu jak je to fajn a zapojím tátu že to i táta dělá a většinou strach hned přejde, nebo má jen takvé období co brzy přejde, my měli období ze sprchy a dneska se sprchuje skoro sám 😀

hamma
•
7. črc 2011

Náš kluk se trávy taky bojí - když jsem ho položila na trávu, tak stál na napjatých nohou a rukou, aby se jí nemusel dotýkat. Nijak to neřeším, aspoň neutíká z deky🙂. Myslím, že časem přijde na to, že se bát nemusí a podle mě je zbytečný ho to teď nějak učit. Proč by měl chodit po trávě, když se mu to nelíbí?

alisek
•
8. črc 2011

náš Honzík se taky bojí, ještě neumí lézt ale když sez deky překulí na trávu, tak je z toho nešťastnej, zvedne ručičky a nohy (letadlo) jen aby se nemusel dotknout trávy a kolíbá se a kňourá, než aby se tam trápil, tak ho posunu nazpět, páč sám by to asi neudělal a rozbrečel se....ale nám to přijde legrační, chuděrka, fotbalista z něj zaplaťpánbůh nebude 😀

beruska1989
•
8. črc 2011

my s trávou problém neměli. ale když začala chodit tak chtěla chodit jen po dece, v obýváku jsme meli natažené 2 deky a chodila jen po nich😀. taky jsem tohle ještě nikdy neslyšela, naštěstí to po třech dnech přešlo😀, ted už mi lítá všude, vtom to mělo aspon výhodu

dedulka
•
8. črc 2011

Syn se taky ze začátku trávy trochu bál - nechtěl se jí dotýkat, ale přešlo to velice rychle - během pár dní 😉

pikusa
•
9. črc 2011

Loni v létě byl Mates jen na dekách....na trávu ani náhodou.....to byl hned řev 😀 a dobrý.....bos mi nikam neutekl
ale letos už mu to nevadí.......lítá bosatej a i když už šlápnul i na včelu,stejně sandálky nechce......tráva je tráva 😀