Přítel pěstuje trávu, máme malou dceru.

mankulenka
11. lis 2020

Mám obří problém.. přítel byl vždy nakloněn trávě dříve sem si taky občas zakouřila ale už léta ne.. dnes máme malou dcerku, ale z přítele s kterým jsem skoro 10 let se vyklubal nepříjemný urážlivý blb.. stále jen kritizuje ale ne jen mě všechny kdo mu přijdou do cesty, nikdo nemá nárok na svůj názor on je bůh když to tak řeknu.. kamarády má ale spíš kuli mariáně a není úplně hloupí umí si poradit... Já najednou koukám a mám jen sestry a rodiče přátelé jsou pryč protože ho nikdo z nich nikdy nemusel... Teď přišlo rozčarování měli sme nějakou krizi kterou jsme ustáli ale byli to nervy vyrazili sme na dovolenou a tam to nějak vše dali dohromady a bylo dobře,, jenže já vyrazila na dovolenou eště s mojí rodinou přítel byl doma a když sme se vrátili nebylo se kam vrátit náš malý příbytek byl plný trávy a já s malou musela k našim.. Teď sem tu, rodiče si myslí že sem tu z důvodu péče o mojí mámu která je nemocná, a odcházela sem se o ní starat pravidelně každý den občas sme tu přespali, tak se na nic zeptají taky ho teď nemusí.. Teď přišel s tím že se vlastnê můžem vrátit ale já už nechci nevěřím mu ublížilo mi to a nenechám si vzít malou jen kvůli jeho blbejm nápadům a důvěře tomu že mu na to nikdo nepřijde zkrátka už se tam nechci vracet, nebudu v uvozovkách spát na balíku trávy.. Nevím co dál a už vůbec nemám odvahu mu říct že je konec.. ani si nechci představit co bude vyvádět nejradši bych ho něčím rovnou praštil po tý jeho vyčouzený hlavně

jana_zofie
11. lis 2020

Predpokladam, ze je to vic nez jen par rostlinek pro osobno rekreacni povyražení, co? Ono se dost blbe radi z pohodli gauce, ale toto je proste spatne. Pokud je to vylozene mnozstvi na kriminal tak extremne spatne.

doda1983
12. lis 2020

@mankulenka mozna prave kdybys mu rekla ze takhle akorat prijdete o dite a on pujde do lochu a ze pokud jsou mu ty penize z toho prednejsi, ze uz se tam nevratite tak by mu mozna doslo ze Vas taky muze ztratit...ted si je Vami a hlavne tebou jisty, kvuli nemu jsi ztratila pratele tak si rika ze uz mu neuteces..ale kdyz jo, tak ho to mozna probere! Doufam v to🙂

elencze
12. lis 2020

hele nebála bych se toho, co bude dělat, protože mu můžeš vždycky pohrozit tím, že ho udáš kvůli té trávě.

martt
12. lis 2020

@mankulenka Ahoj co čtu, tak podle tvého příspěvku to na mne dělá dojem, že v tuhle chvíli máš jednu velkou výhodu a to, že máš rodinu, která tě podrží. Zkus se nejdříve svěřit sestrám, že chceš od něj odejít, ale že z něj máš strach. Třeba je i poprosit jestli by třeba jedna nešla s tebou se s ním sejít. Je mu bych řekla, že už se nevrátím, že v tomhle žít nechci a nechci ani aby v tomhle žilo naše malé. Klidně bych mu i rekla, že máš strach, že máš strach, že by jste o malou mohli přijít. Pokud by ti delal hodně velký problémy, tak bych klidně šla i na policii. Ale myslím si, že ti velké problémy dělat nebude.

crutela
12. lis 2020

Také jsem měla v pubertě i po ní náklonnost k trávě a k lidem okolo ní. Tráva není spatna, ale tady je to na prvním místě pro tvyho chlapa, když ho ani nenapadne, jaké by jste z toho mohli mít problémy, pokud by na to někdo přišel.
Nepřijde mi ani za mák zodpovědný.
Už bych doma huliče nechtěla.. drz se.

mankulenka
autor
12. lis 2020

Taky už sem mu řekla že se tam nevratim dokud to tam bude, ze nechci přijít o malou on na mně spustil ať to neprivolavam, že se to nestane právě nakonec řek že to dá pryč. Už přez měsíc sme pryč takže sme ted fungovali tak že si občas malou vzal na výlet k babičce a tak a teď přišel s tím že je to pryč ať se vrátíme.. Byla sem tam včera pro malou a je to tam furt akorád zabalený..kdyz říkám že sem myslela že je to pryč hned na mě vyjel ze víč s tím neudela že by to zakopal na zahradu ale to nebude dělat protože by to musel furt vykopavat zakopavat.. je úplně mimo sebe mi přijde jak v tranzu...tak sme šli zas k rodičům hned spustil že je to skur. zivot na pí. Já mu nemohla nic nesla sem si spící dítko tak sem ji nechtěla budit hádkou.. čekala sem ze mi přijde zas nějaká vycitava smska ale nic.. Tak mě to čeká asi dnes jen sebrat tu odvahu mám to na jazyku ale nedokážu to vyslovyt strašně se bojím tý reakce umí být pěkně hnusnej a mlátí a hází vecma už sem z něj asi tak vypytlená. Že sem stratila zdravej rozum kterej se teď hlásí o slovo jen sebrat tu odvahu..

mankulenka
autor
12. lis 2020

@crutela zodpovědný není absolutně vůbec zajímá ho hlavně on sám, neříkám malou miluje, ale ani ho nenápadně dávat mi nějaké peníze po narození mi dával aspoň dvě stovky dene na nákup.. to ale skončilo a teď sem ráda když koupí pleny nebo botky pro malou ale o to mu musím říct.. s penězi vycházím tak tak.. protože u rodičů máme vše co potřebujeme děda se o nás stará s tím že my se staráme o babičku.. ale to je ten další problém proč ho mám dost.

nika2505
12. lis 2020

Já ti nevím, ale tohle není partner pro život. Počítám s tím, že to co má doma, nemá jen pro svou vlastní spotřebu a pokud by to prasklo, budeš stíhána taky, protože si s tím člověkem v jedné domácnosti. Plus je možná jen to, že jste měsíc pryč. Každopádně z toho co píšeš, bych s takovým člověkem nebyla.

mankulenka
autor
12. lis 2020

To jsem si uvědomila jen sem se chtěla svěřit tady nikomu nemůžu nic říct protože známé jak to na vsi chodí a asi by byl pruser.. Teď jen sebrat tu odvahu a říct mu že je konec .. jen se bojím že bude zlej

mankulenka
autor
12. lis 2020

A hlavně se s ním rozumně domluvit jak to bude dál aby mi dával nějaké peníze na malou.. A domluvit se jak si ji bude brát i sem namířená s tím že by si ji vzal na vánoce ke svojí babičce protože tam sme měli letos být.. A mi su uděláme vánoce s rodiči a dárky budem rozbalovat až mi ji přiveze já mu vpodstatě vycházím vstříc eště to ani neví a on je takovej.. nejsem já fakt pitomá..

ninanela
12. lis 2020

V této situaci hodně opatrně,kámošky synovec skončil í s manželkou ve vězení a ne na měsíc ale na roky!Dceru jim vychovává babička, je to moc smutné.

mourovatakocka
12. lis 2020

@mankulenka Nemáš odvahu mu říct, že je konec? Běž se podívat na dceru, usměj se na ní a zamysli se. Pořád tu odvahu nemáš?

mankulenka
autor
12. lis 2020

@ninanela to je strašný úplně se mi svírá žaludek opravdu to nejde dnes už mu to řeknu. Má teď malou u sebe až mi ji bude vracet musím mu to říct.. to by mi roztrhalo srdce na kusy.. nedokážu si to představit přijít o dceru jen kuli tomu že neumím říci dost...

camelinka
12. lis 2020

Nechtelo by se mi cekat, az mi jednu krasnou noc vyrazi dvere tezkoodenci a povedeneho pritele mi v pritomnosti vydesene dcery, odvedli... Je fajn, ze vidis, ze je to pruser, mas kam jit, tak dokonci to, co si zacala...Sama vis, jestli jsou u nej druhe sance plytvanim casu, nebo ho to muze nakopnout, nikdo z nas vam doma nesviti...
Ja osobne bych s nikym takovym nebyla a kdybych se bala, ze bude delat problemy, delala bych si dukazy, ktery se mi muzou pozdeji hodit....

mankulenka
autor
12. lis 2020

Tak sem to právě ukončila děkuju za podporu a nakopnutí bez vás bych asi dál otálela.. on neřek ani popel a vypařil se jak pára nad hrncem.. Tak jen budu doufat že budeme ohledně dcery vycházet..

sudylichozrout
12. lis 2020

@mankulenka To je debil. Pri prvnim rocnim vyuctovani za energie se na to prijde a pujde na dobrych pet let brucet. Ty se nevracej, vykasli se na nej a zarid si zivot dle sveho.

mankulenka
autor
12. lis 2020

@sudylichozrout Tak on to pěstoval někde venku na tajnaka doma susil..

nika2505
12. lis 2020

Ono je úplně jedno, že to doma jen sušil, ono stačí, kdyby třeba jen soused to cítil a udal vás. Pak je z toho průser a kriminál. Taky znám takový případ v okolí, a to nebyl žádný mladý kluk a pan si půjde sednout. Každopádně tím, že si to ukončila, chráníš sebe a malou a třeba se mu díky tomu v hlavě něco rozsvítí. A pokud ne, tak uvidíš, že tě štěstí čeká někde jinde 😉

gruyerre
12. lis 2020

@mankulenka tak to je dobře, že ses s ním rozešla, bylo by opravdu veliké riziko vězení i pro tebe. Navíc vychovávat v takovém prostředí dítě je šílenství. Ale ty mu chceš dávat dceru? Feťákovi?

camelinka
13. lis 2020

@mankulenka Super, dokazala si neco, co bohuzel vetsina zenskych nedotahne do konce. A ted se hlavne nevracet, ikdyz bude skemrat, coz bude... Jde videt, ze si silna zenska, ktera ma na prvnim miste svy dite a casem se najde nekdo, s kym budete v bezpeci oba 😎

kajalka
13. lis 2020

Absolutně nechápu, že jsi ochotná dávat dceru feťákovi.

crutela
13. lis 2020

@mankulenka.Škoda těch 10ti let..

orisek56
13. lis 2020

A, co chceš slyšet? Jen to jen klasický feťák. Mezi marihuanou a tvrdými drogami není rozdíl, i když všichni zpívají že je, prostě je to pořád navykova látka a on je závislý na návykových látkách. Buď si to uvedomis nebo ne. Pokud on sám se sebou nebude chtít nic dělat, tak prostě nic neuděláš, jen odchod. Ja jsem svině, já bych ho napraskapal na kriminálku, ale chápu že ne každý je takový.

mahev
23. led 2021

Mohu se zeptat,jak pokračujete?

natysnovec
23. led 2021

📍