icon

Biočaje pro děti. Fungují?

misellll
15. led 2010

Ahojky máte některá zkušenosti s biočaji?Dneska jsme byly u doktora a tam byl letáček bio výživa.Bylo tam právě spousty biočajů,dneska jsem si v lékárně dva objednala,ale než je začnu používat chtěla,bych vědět jestli s tím máte některá zkušenost.Objednala jsem čaj tišící a čaj na dobrou noc na spaní.Zajímalo by mne jestli opravdu fungují?Poradí někdo? 🙂

misellll
autor
•
15. led 2010

nikdo s tím nemáte zkušenosti? 😅

rimmel
•
15. led 2010

miselll za desat minut, takto na obed, nemozes ocakavat ze ti tu niekto chytro napise 😕 😀

luthien.k
•
15. led 2010

misellll, myslíš s bylinkovými čaji obecně nebo jejich bio variantou? Účinek by měl podle mě být stejný, já si kupuju biočaj pro kojící, ale hlavně proto, že mi chutná 😉

misellll
autor
•
15. led 2010

rimmel:No jo jsem to ale jelito 😀 😅

misellll
autor
•
15. led 2010

luthien.k-No já jsem malé dávala čaj od Hummana(taky na dobrou noc)a teda žádný učinek jsem po tom neviděla 😅 Tak jsem právě chtěla vědět jestli ty biočaje třeba nejsou lepší 😕

luthien.k
•
15. led 2010

To pochybuju, zkušenost sice nemám, ale u "bio" výrobků jde jen o způsob pěstování surovin na jejich výrobu bez chemie atd., ale na účinnost to podle mě vliv nemá.

efkas
•
15. led 2010

miselll,rozhodně nečekej,že ti po čaji,který se jmenuje na dobrou noc,bude lépe spát 🙂
my skoro jiný nepijeme a rozhodně se spaní nezlepšilo
bio variantu ti chválim 😉
ty už dáváš čaje?
plně kojené dítě nemusí dostávat pít

misellll
autor
•
15. led 2010

efkas:Malá je na UM.Doktor nám říkal,že trošku čaje na zahnání žízně je dobrý 🙂 No to jsi mne nepotěšila a já myslela,že trošku lépe spinkat bude 😅

meleri
•
15. led 2010

čau,

kupuju fenykl bio, a několik mi jich poslala i kamarádka z německa. Přijde mi že mají takovou "opravdovější chuť" než obyčejný fenyklový čaj který piju já. koupila jsem i nějaký na spaní, ale myslím že nějaké bylinky na uklidnění asi pomůžou, ale zas od toho člověk nemůže čekat zázrak.

misellll
autor
•
15. led 2010

melerin díky,no já jsem moc zvědavá,ale je mi jasné,že hned jak se nenapadne nepadne a bude spinkat🙂