icon

Brzké vstávání a pak i únava přichází velmi rychle

bobik11
22. srp 2016

Malej 1,75 nikdy nebyl dobrý spáč. Momentálně ale už dlouhou dobu vstává o půl šesté i dříve a za nic na světě už ho neuspím. Normálně by mi to nevadilo, jsem zvyklá vstávat. Jenže on se tváří asi tak půl hodiny až hodinu vyspaně, a pak je zase unavenej a šíleně protivnej a den prostě nestojí za nic. Dávno už spí jen jednou denně a brzy dopoledne neusne. Nejdříve tak v 11, ale celé dopoledne je prostě na houby... Pak odpoledne je to pár hodin dobré a pak už je zase unavený a protivný. Přes den spí asi 2 hodiny. Večer chodí spát jak už sám řekne, nejčastěji mezi 19 až 20. Vleze si sám do postýlky, a to i přes den, když prostě chce spinkat. Máte nějaké tipy, jak ten spánek ráno protáhnout? Vím, že i ta půl hodina by mu pomohla. Díky. Jinak teda je úplně jedno, v kolik hodin jde večer spát, ráno vstává vždy stejně.

sandram
•
16. zář 2016

Přidávám se k dotazu... Dcera (27 m) vstává mezi 4.30 - 6.00 a vypadá to dost podobně. Je hrozně unavená. Když je nějakou neuvěřitelnou náhodou stane, že spí do 7.00, má porom krásný, pohodový den. Stejně tak odpoledne - usíná už kolem 10.30 - 11.00 a když vydrží spát alespoň 2,5 hodiny, má až do večera super odpoledne. Ale někdy dá jen třeba 50 minut a celé odpoledne je unavená.

zukru
•
28. zář 2016

Taky máme stejný problém,jen s tím,ze i pres den spí jen hodinu pokud vydrží zhruba do 11h. Takže taky nevyspany protivný. Předtím chodil spát kolem 20h, ale posunula jsem mu to na 19h a spí rano dele. Budi se kolem 5 rano,tak dam lahev mléka a usne. Jen teda tečka dvě rána po sobě neusnul,tak jsme opět na začátku.

sandram
•
28. zář 2016

Tak ja hlasim posun. Sice nevim, jak dlouho to vydrzi, ale vypada to nadejne. Kazde rano kolem te pate - seste se dcera budi a chce vstavat. Ja ji reknu, ze je noc a ze se spi a delam mrtvou 🙂 Ve chvili, kdy si lehne zpět, tak ji dam ruku a ona se snazi usnout. Takhle to delame porad dokola, dokud neusne. Treba hodinu a pul. A asi po tydnu ted prisel zlom. Spala dnes v kuse do 7.30! Snad ji to vydrzi i dal.

zukru
•
28. zář 2016

My dnes opet vstavali o pul 6,jelikoz mel na veceri testoviny a radnou porci, tak jsem nechtela davat mleko, aby ho nebolelo brisko. Jenze do 10ti spal neklidne, tak jsem mu ho dala. Proto mi zrejme vstaval tak brzo. V 11 jsem ho dala spat. Ale musela jsem dat zase lahev mleka. Kdybych dala polevku, tak by sd pretahl a spal by chvilku, takhle spal 2,5h. I kdyz ho vzbudilo bouchnuti dveri, ale jakmile jsem si k nemu lehla, tak nastesti usnul jeste na hodinu.