icon

Co dělat, když miminko nekaká a brečí?

alex97
27. říj 2021

Dobrý večer..
Malá už 4dny nekadí 🥺 3tydny má .
Dávám MM a dokrmuji UM ( někdy mi neteče vůbec mléko tak dám UM ale nemíchám)..Na pohotovosti řekli že je v pořádku (byli jsme ale v noci) ..Ale malá se mi kroutí a u každého zatlaceni brečí až ji vyběhnou žíly někdy se začne i dusit.. a potí se (objevili se nám potničky z toho..) Zajet někam jinam ? Nebo u dětí je to normální? Jinak jen prdí..

krisstina93
•
27. říj 2021

Tak zkus rektální rourku. Kolik tak vypije toho um? Po mm nemusí na velkou vubec.

jjasmina
•
27. říj 2021

@alex97 to bude asi tím Um, zkoušet jen kojit, kůže na kůži, top je kojení v noci, pro mimca je MM lehce stravitelné, já dala Um jednou a hrůza no. Zkusit probiotika, rourku kdyztak no. Nicméně já v začátku měla taky pocit, že kolikrát neteče, je to stres

makovice88
•
27. říj 2021

@alex97 Ten mix MM a UM ji asi nedela dobre. Zkus jedno a nebo druhe. Jak vis, ze ti MM netece? Pokud budes dokrmovat UM, tak se ti mlika samo od sebe vic neudela.

alex97
autor
•
27. říj 2021

Mm neteče malá od porodnice odmítá prso..Takže odsávám..Nic méně si myslím že spíše strácím MM..Ráno v 7h rano odsaju ale pak až třeba ve 4h odpoledne. ..Dávame Hipp..Rourka nepomáhá.. 😞

makovice88
•
27. říj 2021

@alex97 Takze odsavas a pak ji to davas v lahvi? Ona se ti mala jako vubec na prso neprisaje? Co laktacni poradkyne?

alex97
autor
•
27. říj 2021

@makovice88 2 poradkyně máme za sebou..Ano odsaju a dávám z lahve..Mame lahvičky Anticolic..Davala jsem malý do naposledy 100ml každé 3h na pohotovosti mi to snížili na 70 ale od té doby to přestává tect.. 🥺

michaela1990xx
•
27. říj 2021

Mně se malý po Hippu totálně ucpal. Presli sme na Kendamil a super. Ale každému miminku sedí něco jiného. My měnili třikrát značku UM.

jjasmina
•
28. říj 2021

@alex97 já neodsala nikdy nic, taky odmitala, ale boj jsem vyhrála a nakonec si vzala ❤️

alex97
autor
•
28. říj 2021

@jjasmina není chvíle co není u prsa ..Ale bohužel..Vzteká se 😡 a začne řvát... :(

n_ikola
•
31. říj 2021

Malý kakal jen s RR do 3 měsíce. Po změně Um v pořádku. Jsme na Kendamil anticolic - mléko přímo proti kolikam a zacpam. Naučil se kadit každý den, někdy víc krát,, někdy ob den. Ale sám a bříško ho nebolí.
4 dny bych miminko nenechala vykakane. Ať si každý říká, ze mimi na Um muze kadit i 1 za 4 dny, ale co to musí být pro tak malého prcka s plnými střechami ? Ani se nedivím, ze nechce pít, když tlačí bříško.

Za mě používat RR, kakat se naučí samo jak bude starší. Malý tlačil do hlavy místo do bříška 🙂
A taky možnost změnit UM.