Co dělat, když se dítě vzteká v nosítku?
Ahojte, chci se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost a co s tím. Dcera 3 m se začala vztekat v nositku, bohužel opravdu jinde ani nijak neusne, zkouším každý den vše. Od miminka býka v šátku ale ten se nám obě zprotivil a tak jsem přešla cca před měsícem na nositko. Chvíli si zvykala ale v pohodě a teď nějakých pár dnů hrůza. Mám ji dobře usazenou,konzultovala jsem to, přesto se vzpira a řve. Mám pocit že chce usínat jinak ne v něm, ale bohužel jinak ji to zatím nejde. Nebo třeba jiné nositko? Šátek nechci, nemám nervy na to, ho vázat. Děkuji
Měli jsme to se synem podobně, později se zjistilo, že má kiss syndrom, takže nošení v čemkoliv pro něj bylo bolestivé...
@urtica a plakal vám jen v nositku? A usnul i Presto a dokazal tam spát i hodinu? Ona pláče chvíli a pak usne a spí, jinak je zlata. Vždy jen pred spaním. Driv to bylo jen k večeru, ted už začíná s prvním ranním uspavanim. Tak nevím zda by to mohl byt Kiss syndrom. Myslím že u toho placou deti víc a ne jen v nositku?Dekuji

A nemůže jí být jednoduše vedro? Teď v tomto neustávajícím počasí... Jinak se asi vrátit k osvědčenému šátku.