Děti a jejich spánek při přechodu na letní čas. Jak to měly ty vaše?
Přiznejte se, kdo neměl sex, protože vám děti lezly do ložnice, protože nemohly usnout
@pavlinkaaa87 Nejak nevim proc by kam zrovna smeruji rucicky hodin, melo ovlivnovat usinani dětí 🤔
Mám 4 děti a nikdy ani jedno z nich nemělo problém se změnou času, ani na jaře, ani na podzim.
Děti spí jak dudci a nějakou změnu času nezaznamenaly. Ostatně jako my dospělí.
Tak na sex si cas najdem, ale spanek muj i deti zmena casu teda ovlivnuje hodne, normalni jet lag, nesnasim to, budu zmatena min 14 dni. Ale to je jeste dobry, babicka mi dnes priznala, ze ji stve letni cas kazdy kazdicky den az do podzimu, a to je pritom clovekem, ktery si nestezuje skoro nikdy na nic.
@pavlinkaaa87 Nejak nevim proc by kam zrovna smeruji rucicky hodin, melo ovlivnovat usinani dětí 🤔
@j.a.n.i když chodí spát třeba v 9 a najednou mají jít spát v 8, tak nejde usnout
U nás s posunem času nijak nehrajeme. Pokaždé je to hromada reptání, že nechce do postele, a jak si lehne, do minuty spí 😀
@j.a.n.i když chodí spát třeba v 9 a najednou mají jít spát v 8, tak nejde usnout
@pavlinkaaa87 No jenže takhle časově přesně to potřebuje jen určité procento lidí. Většina lidí (a často i děti) nepotřebují chodit každý den spát přesně ve stejnou dobu. Při náročnějším dni odpadnou dříve, když byla pohoda nebo si odpočinuly po obědě, tak zase o něco později. Pak se hodina sem hodina tam opravdu nepozná. I já chodím spát podle toho, jak jsem unavená, a ne podle toho, kolik ukazují hodiny. Stejně je to se vstávání - někdy musí syn s mužem vstávat před 6, jindy až před 7, o víkendu si přispí do 8.
@pavlinkaaa87 Pak ale neni problem ve zmene casu, ale v tom, ze je nutis jit spat o hodinu driv...

@pavlinkaaa87 my ho meli pac deti byli na hlidani u teticky. 😅Max byla bez sexu ona, musim se zeptat 😀