Jak oblékat 9ti měsíční mimčo v zimě?
Ahoj,mám 9.měsíčního synky a ted v zimě se bojím,že ho zbytečně moc oblékám,když je ještě ve fusáčku,podělte se lidičky 😉
Ahoj, já teda minulý rok malýho moc neoblékala. Byl ve fusaku a když byla fakt zima, tak měl přes fusak deku. Na sobě měl body s dl. rukávem, teplý punčocháče, mikču a tepláčky. Pak takový chlupatý capáčky, pořádnou čepici a rukavece. U nás se kombinéza ve fusaku fakt nenosila 😉 je to těžký odhadnout. Zkus je obléknout tak nějak podle sebe a kdyžtak si vem třeba pod kočár do tašky ještě deku a uvdíš. Za pár dnů to budeš umět odhadnout. Podle mě je lepší ty děti nenabalovat, aby se nepřehřály.
tak ja oblekam dost 😅. ale beru to podle sebe. + neco navic kdyz jen lezi a nehybe se (fusak,deku)
kombinéza do fusaku bude opravdu asi dost,to jsem udělala včera,nebyl sice spocený,ale musím ubrat paaaa
Já taky moc nenabaluju, dítě je celkem horkokrevné... do fusaku jsem kombinézu nikdy nedávala.
my davali, puncochy teplaky body svetr a kombinezu a meli sme berankovy fusak...spocenej nebyl...
tak "ozivujem" temu..
ako obliekate deti v takomto pocasi? sice svieti slnko, ale uz je iba 10 stupnov. Ja som malemu doteraz davala tricko, mikinu, na to taku svetromikinu a na to tenku bundicku(v podstate iba neprefukavu, inak vobec nehreje).. Pred par dnami ale prechladol, tak som zacala navyse davat este tricko s dlhym rukavom.. No a dnes som mu dala iba body, mikcu a zimnu bundu. Posledne dva dni ho brala von tchyne, ktora na mna pozerala ako na debila, ze co mu budem obliekat v zime!! a aby mi dala najavo, ako je dnes von teplo, tak isla iba v halenke a svetriku.. tak by ma zaujimalo, ci to s obliekanim neprehanam..
když jdem někam hned ráno tak dám i punčochy, dopoledne když už je tepleji tak podkolenky + triko s dlouhým, mikinu nebo svetr a podzimní bundu a čepku 😉
tak tchyne prisla zmrznuta a Sebik mal pre zmenu teple rucicky 😀
hmm, ta podzimni bunda by sa mi hodila.. ale zase hlasia ochladenie, tak sa na to asi vykaslem..

tak ja oblekam,napr. vcera,meli jsme -5. body s dlouhym,tricko s dlouhym,mikinu,teplacky,ponozky,rukavice,cepici,zimni kombinezu,fusak a teplou deku
juli je taky 9. mesicu