Malý hladovec - roční chlapeček chce stále jíst
Ahoj holky,mám ročního chlapecka a ten by pořad jedl,vážně sní uolne všechno,kdykoliv a kdekoliv. Nemůžeme před nim jist,protože pak začne hysterak a chce taky. Papa tskhle od narození-kojit chtěl často,ale snažila jsem se dodržovat nějaké odstupy,hodně blinkal,..ale já se i teď snažím,aby měl pět jídel denně v odpovídajícím množství,ale jakmile sní svou porci,tak začne plakat,protože by chtěl ještě,jedl by Do prasknutí..po par vteřinách se uklidni a je ok..tak nevím,jestli mi dávám málo jídla,nebo proste to jídlo tak moc miluje.. znáte to některá? Přijde mi to vážně jako extrém. Jinak přibírá tak nějak v norme,je zdravý,šikovný kluk.
Takhle byl můj starší, a je to krásný zdravý kluk, plný energie, někdy až moc 😉 Buď šťastná že mu chutná a dej mu kolik chce. 80 % děti jíst nechce vůbec...
Taky mam u kluku ten problem. Sni svacinu a uz by jedli zase. Neresim. Vydaji ze sebe hodne energie, tlusti nejsou, tak at si daji. 😃
Pět jídel denně je málo, klidně šest až sedm, pokud má dost pohybu, vybeha to...

Znam, nas maly by nejradsi snedl I sam sebe! I lidi v okoli rikaj, ze to jeste nevideli 😀 Nadvahou taky netrpi, I kdyz je to 'kus chlapa' oproti vrstevnikum, takovy dobre staveny chlapecek to je.