Měsíční holčičku uklidní jen prso
Ahoj holky, potřebovala bych radu, mam mesicni holcicku, ktera stále pláče jejine co ji uklidnuje je prso.takze nekolikrat denne lezim a davam ji ho aby vubec usnula.ma velmi kratky a spatny spánek.dudlik odmita uplne, zkouseli jsme asi 4 typy natrit mlekem atd. Bez uspechu.potřebovala bych poradit jak si s ni mam poradit.jestli vydrzet jeste sestinedeli nebo ji proste nechat plakat i kdyz to jsme zkouseli a plakala az byla cela.ruda az modra.dekuji
Je ji měsíc, vždyť je strašně malička, je jasný, ze ji uklidní jen tvoje vůně a prso... Nenech ji brecet a poskytni ji, co potřebuje nejvíc - bezpečí a důvěru v to, ze jsi blízko. Všechno je pro ni novy, musí se s tím vypořádat.
@ulicnice82 presne jak pise @prostejina kojeni neni nastroj jen ke krmeni ale dava pocit bezpeci, uklidnuje atd... urcite se neboj ji ho dat, mala Ti bude vdecna 😉
Tak malé miminko bývá u prsa v podstatě furt. Dobre je mít šátek, tak máš volne ruce a Mimi staly přístup ke zdroji. Tady na MK ve Wiki knihovničce je článek Důvěra v pláč dítěte, tam je něco o tom napsané. 🙂 🙂
Syn dudlík taky odmítal a když má hysterák, uklidní ho jen prso. A to jsou mu 4 měsíce. Noste miminko na těle, třeba v šátku, kojte a mazlete se. Oni to opravdu potřebují.
Jeste bych potřebovala poradit ktere nositko bych mela poridit, ktere je od narozeni?mam satek ale nedari se mi moc vazat dekuji
@ulicnice82 dceru uklidnuje prso i ve 20m, od toho ty prsa mame ;) neni to jen o jidle... pokud inklinujes spis ke kontaktu, je fajn se pridat na FB do nejake kontaktni-kojici-nosici skupinky. Tady na koniku muzou byt odpovedi i dost rozdilne. Je to o zivotnim stylu a pristupu, je normalni, ze dite chce mamu, nedelas spatne NIC ;)
@ulicnice82 jeden dva úvazy a je to! chce to zkusit, poradit se s někým, kdo nosí, skupina Nosíme děti na FB poradí. Ale existuje předvázaný šátek Caboo, ten je pro novorozence. Já nosila v elastiku, od 2m pak v pevném šátku a to mám obě ruce levé. naučila jsem se dva úvazy a vystačím si 🙂 Nošení je super, zažene každou bolístku a smutek miminka. A pak najednou miminko "dospěje" a už maminku tolik nepotřebuje. Syn má zítra 4m a já už ani nenevazuju, jen když jdem se psem. Hraje si sám, usne v postýlce...ještě nedávno nemyslitelné. Uteče to rychle!
@ulicnice82 mam manducu, ma novorozeneckou vlozku, ale nikdy jsem nezkousela kojit kdyz je v nositku ale myslim ze jsem nekde videla ze se to taky da...
@makky1310 ja kojim v nositku i v satku. Sousedka si myslela, ze malej spi a to stala metr ode me. Kojila jsem i v Mhd a nikdo to nevedel. Je to super pohodlne.
@chimneysweeper1 to je super, ja porizovala nositko az kdyz bylo malymu cca 5 mesicu tak jsem to pak uz neresila, a satkovat mi moc neslo. Ale na dalsi urcite vyzkousim 👍😉

@ulicnice82 je jeste malicka, ja bych ji prso davala jak chce. Mam taky 4tydenni holcicku a jsem rada, ze aspon neco na usnuti a uklidneni zabere 😀. Koukni na ,,kojouvaz,, v satku. Me se teda nedari, ale treba tobe ano 🙂