Měsíční mimino, když nespí, vydrží v klidu?
Měsíční miminko-když nespí, vydrží vám v klidu? Například nakrmite, přebalite a začne se rozhlizet... Když ho pak položím, tak se vydrží koukat kolem jen pár minut a pak začne řvát a musíme ho zvednout a chovat..... ☹️ Do toho má prdy... Takze někdy nosím prostě většinu dne☹️
Vlastně jsem to ani nikdy dýl než pár minut nezkoušela, ve smyslu odložím smaotného někam, ať si kouká... v postýlce měl knížky/hračky nebo jsem byla u něj kdyžjsem vařila, byl se mnou v kuchyni. Ale když to tak vezmeš, měsíční mimčo toho ani moc nevidí, tak tě hledá a chce něco... U nás stačilo být okolo, vyprávět, zpívat
Zhruba do roka jsem bez něj (bez řevu) nebyla ani na WC... Byl hodně kontaktní, musel mít dotek - být metr vedle nestačilo.
Normální, když nespala, tak byla stejně u mě nebo se kojila, byla a je kontaktní. A od narození spíš nespavec
Pár minut mi v tomhle věku přijde dost, u nás ten klid většinou vydržel pár sekund 😂
Nas prcek ma tri tydny a cumakovat sam vydrzi jen par minut a jeste jen zabaleny v kokonku. Kdyz ho mam na kline polozeneho, vydrzi chvili koukat, ale vesmes porad chovam.
První syn nevydržel ani náhodou. Pořád jsem ho musela nosit nebo s ním jezdit doma v proutěným košíku,co jsem měla.
O druhém synovi jsem nevěděla. Jen spal, a jedl 😯
Já mám pocit, že dcera byla v pohodě, ale je možné, že zapracovala selektivní paměť 😄 ne fakt myslím, že dobrý, zato teď skoro v roce si to kolikrát asi vynahrazuje 😆 neboj, je to normální, každé dítě je jiné
Co chovat, ale nosit dokola po bytě naštelovaného tak, aby měl panáček výhled a náhodou se nenudil... Zvědavý jak opice, od malička.

Dcera taky furt rvala a musela jsem jí nosit. Dokonce jsem s ní i vařila, měla jsem ji v nositku, vůbec nechtěla být někde odložená.