icon

Pořád plačící mimčo, stres v těhotenství.

strasidelko
3. led 2020

Ahojky holky.
Už jsem úplně na dne.
Naše dvouměsíční malá pořad brečí.

Bříško nic ji netrápí.
Chvíli si vydrží sama broukat tak cca půl hodiny a pak brečí a je k neuteseni. Takhle jentonporad. Když nespí rak brečí.

V nocj ji musím dvě hodiny nosit aby vůbec usnula tak na dvě hodiny. Šílený jsem vycerpana. Přes den ji musím pořad mít v nositku jinak řve když nespí.

Denně spime tak 4 hodiny.

Mám strach objeví psychiku. V těhotenství jsem melanopravdu ale opravdu velké stresy a strachy. Hodně moc události v rodině vážných.

Skoro cele tehu byl stres. Bojím se zda ji to nějak neovlivnilo psychicky a jaký bude její vývoj. Mám strach ze bude taková pořad. Už jsem na dne.

veruuu_kubesovic
•
3. led 2020

KISS syndrom?

zuzan88
•
3. led 2020

Můj 15ti měsíční syn byl taky uřvanec, taky jsem imrvere nosila, únavou padala na hubu, zlepšilo se to, když se začal plazit. Teď mám měsíční holčičku a ta jak zjistí, že leží někde sama, tak spustí a nepřestane, dokud ji někde nevezme.

helcakab
•
3. led 2020

@strasidelko ahoj, vítej v klubu, mela jsem tu podobnou diskuzi, ted navím zjistena e-coli ve strevech...malá řve po kazdém krmení, poté dve hodiny vzhůru, zabere jedine nosením na rukách nebo v kocáru, do toho máme starsího syna...taky nevím co s ní...ublinkává, údajne reflux podle mudr...

luthiii
•
3. led 2020

Měli jsme to s malou stejně. Buď spala (a to moc nespala),nebo řvala. Pokud vydrž půlhodiny vzhůru a nebrečet, je to ještě dobrý. Nic s tím neuděláš, vydrž, bude líp 🙂 U nás se to výrazněji zlepšilo tak po půl roce...

strasidelko
autor
•
3. led 2020

@helcakab dr mě má za hypochondra. A já sama nevím co. Nikam mě poslat nechce. Mám strach zda jsem ji nějak neovlivnila tím stresem v tehu.

helcakab
•
3. led 2020

@strasidelko no rika se, ze malé miminko nepláče jen tak, známé dcera prorvala dny i noci a nakonec ji byla zjistena alergie na bílkovinu kravského mléka ale az tak v půl roce poté co neustále otravovala doktory, at ji nekam poslou. Malá teda zatím v noci spí aspon ze to. Tlačila bych na doktorku aby te poslala treba na neurologii na vysetrení nebo nevím kam je to tezké. Taky jsem zvedavá jak dopadneme ☹

veruuu_kubesovic
•
3. led 2020

@strasidelko ale houby, zkus se mrknout po nějakém fyzioterapeutovi v okolí -aby ti prcka zkouknul, jestli to vážně nemůže mít, ono totiž z toho Kiss syndromu jsem ty děti mnohem plačtivější, mě druhorozený syn proplakal=prořval první půl rok svého života...

strasidelko
autor
•
3. led 2020

@veruuu_kubesovic děkuji. Objednam nás na fyzioterapii. Moje stresy byly opravdu velké a tak mám strach zda ji to nějak neovlivnilo mozeček. Bojím se.

luthiii
•
3. led 2020

No, nevím, já nejsem moc stresař, těhotenstv jsem měla v pohodě. Malá po všech vyšetřeních v pořádku, jen byla ve všem hodně napřed, tak jí nebavilo jen ležet, bohužel už od narození. Nakonec nám fakt nezbylo než vydržet. Ale třeba to u vás bude jinak, no 🙂

drakenn
•
3. led 2020

Já u prvního mela v tehu šílené stresy a malý byl uřvaný. Dle mě to má souvislost.
Problémy už máš všechny vyřešeny, jsi psychicky v pohodě? Žiješ v harmonickem svazku? Dítě cokoliv negativního u své matky pozná a reaguje na to.
Zkus se dát psychicky do kupy, dítě nos v šátku a spí s ním. Tímhle se toho hodně dá napravit..

alice.r
•
3. led 2020

Prosím nic si nevyčítej. Stres v tehu nema vliv na to, jestli je pak mimi plactive nebo klidné. Dej na intuici a vezmi ji k tomu fyzioterapeutovi. Moc držím palce, ať se to uklidní a začnete si oba užívat jeden druhého.

lolam10
•
4. led 2020

@strasidelko kamaradka ma taky urvance a byla cele tehu uplne v klidu.nic si nevycitejte,tim to neni...

strasidelko
autor
•
4. led 2020

@lolam10 děkuji vám holky moc. Já bych tak si to s ni chtela užívat. Zatím je to spis opak. Doufám ze se to brzy zlomí. Děkuji všem moc

lolam10
•
6. led 2020

@strasidelko taky nezapominejte ze hodne dela tlak okoli,reci typu:tehotenstvi nebo prvni rok zivota miminka jsou nejkrasnejsi obdobi zivota jsou jen fraze.neco jako kdybyste chtela verit ze pribehy z cervene knihovny jsou pravda.ano muze to tak byt ale rozhodne nemusi a pak z otoh na nas akorat vznika tlak pokud to nebezi podle filmu...zkuste najit neco co vas bavi u ceho si odpocinete-bezte si zabehat,na chvilku ven s kamoskou nebo do kina s manzelem apod...jinak ja mam skvelou zkusenost s terapii.materska je velmi narocne obdobi psychicky tak neni spatne si o otm s nekym povidat.hodne stesti😉a kdyztak napiste zpravu 😉