icon

S jak starým miminkem se může začít chodit na plavání?

mijav
7. říj 2010

?

kackark
•
7. říj 2010

Od 4 měsíců jsme chodili do vany a od neceých 6 měsíců do bazénu 😵

peroli
•
7. říj 2010

určitě ne dřív než po všech hexách.. 😉

dana3262
•
7. říj 2010

V pripade verejnych bazenu (napr.lekce plavani s kojenci) od 6ti mesicu, ale doporucuji ockovani prevenar. Je to semeniste bacilu. V pripade domaciho bazenu je to mozne mnohem driv, ale voda by nemela mit mene nez asi 30'C.

fender
•
7. říj 2010

Myslím, že co mamina, to názor, stejně tak co lékař, to názor. Podle posledního doporučení, co vyšlo pro pediatry, do veřejných bazénů s potápěním až od tří let...... Já jsem s malým chtěla chodit cca od půl roku, ale máme v rodině astma, takže zatím čekám a začnem nejspíš chodit na jaře - ale určitě ne někam, kde se děti "na povel" potápí.

vendulka
•
7. říj 2010

my sme začaly chodit v 6-ti měsících až jsme měly naočkované 3 hexy...doporučil nám to i dr.

brusinka.pusinka
•
7. říj 2010

my měli vaničky povoleny od 2 měsíců a v pohodě a pak od 6 měsíců bazén 😉 😉 malá miluje vodu a jsem ráda že jsme jto absolvovali 😵

martinaho1
•
7. říj 2010

My jsme chodili od 3,5 mesice, ale do bazenku jen pro deti v spoukromem Kenny klubu. Pak jsme v 6 mesicich zacali bojovat se zanetem zevniho zvukovodu a na doporuceni ORL lekare jsme plavani museli ukoncit.

zdeniii
•
9. říj 2010

Ahojky, já začala s dcerkou plavat od 3 měsíců ve vaně. V 5. měsíci jsme jeli na dovču k Liberci a tam byly normálně v bazénu v Babylonu a úpln v pohodě... A na plavání jako takové chodíme taky už. Helenka je sice nejmladší ale je děsně šikovná 🙂
Myslím, že ve všech plavacích centrech se plave od 6. měsíce a do vaniček se chodí od 2 - 3 měsíce.
Ale stejně je potřeba se řídit svými pocity. Pokud se to někomu zdá lepší až od roka, atk ať chodí od roka. Je potřeba individuální přístup...
S očkováním bych si hlavu nelámala... 😉

weri1
•
12. říj 2010

na vaničky se můžec hodit od 5 týdnů. My začali chodit teď

pellullinka
•
12. říj 2010

u nás se do vaniček smí od 6ti týdnů a od 5ti měsíců do bazénku 🙂

martulikk
•
26. říj 2010

My jsme začali chodit s malou do vaniček v jejích 10-ti týdnech a bylo to super! S námi tam chodila ještě maminka s o měsíc mladší holčičkou... Do bazénku (na plavání kojenců) se u nás chodí od 3 měsíců... Do velkého bazénu jsme začali chodit letos v létě, když bylo malé 11 měsíců, bála jsem se, ale nakonec super! Máme malou vodnici 😀