Večery u 2měsíčního miminka. Jak to udělat jinak?
Ahoj maminky, jdu pro radu 🙂 Jak na večerní pohodu u 2 měsíčního miminka? Mám syna, bohužel se nepovedlo kojení, takže je plně na UM. Prvního syna jsem úspěšně kojila, takže jsem před koupáním dala trochu cucnout a tím pádem koupel probíhala v klidu a pohodě. Druhý syn je na UM, trápí ho bříško, takže dodržujeme minimální 3 hodinový rozestup mezi krmením a tím vzniká ten problém. Nakrmím ho například v 18 hodin, chvíli si hrajeme, pak usne a když se vzbudí jdu ho koupat. Jenže má samozřejmě hlad a je protivný. Ráda bych zkusila dělat masáž, ale to je úplně nemyslitelné. Máte radu, jak to udělat jinak? Předem děkuji 🙂
@fyii Ono nejde ani tak o to, v kolik hodin, ale spíš o to, jak to překopat v rámci toho 3 hodinového okna mezi krmením...
@meggie12345 Pokud se např. vzbudí v 18 a krmíš, tak předchozí krmení máte kolem 15.hod.? Takže v 15hod. nakrmíš, odříhnout, chvilku pohrát nebo ven. Další krmení bude v 18hod., takže bych začala koupat nejpozději v 17:30, po koupeli nakrmit a spát. V těch cca 21hod. už žádný velký štráchy - přebalit, nakrmit a znovu spát...
@meggie12345 ja bych koupala pred jidlem a tak jsem to o delala, vzdy kdyz se najedli trosku si pohrali a nebo taky usnuli u lahve..krkani jsme moc neresili, pac jim to neslo..
Dělala jsem stejně jako @emillyhk a obě spokojené. Když jsme se někde zdržely, tak krátké koupání minimálně 30 minut po jídle. Většinou usnula hned jak byla oblečená do pyžama.

@meggie12345 ahoj ja bych ho koupala proste driv, treba v tech 18 a pak najist, pohrat, pomazlit a chrnet.. ja deti koupala kolem 18 nez,se vycvachtaly, namazaly, oblikly.. tak to chvili trva..