icon

Vyplatí se investovat do chůvičky s kamerou?

17. črc 2026

Dobrý den,

přemýšlím, že koupím chůvičku s kamerou. Doteď máme jen klasickou zvukovou, ale malý se často budí a já bych ráda viděla, jestli jen hledá dudlík, nebo už mám jít za ním.

Koukala jsem na TrueLife a Philips Avent, jen nevím, jestli se kamera opravdu využije, nebo je to spíš zbytečnost navíc.

Máte ji doma a používáte ji pravidelně?

Děkuji.

pilzzee
17. črc 2026

@anonym_autor My jsme to vzdycky pouzivali. S videem mi to prijde lepsi, nez jen zvuk. Jakoze urcite si nemyslim, ze je to jedna z tech zbytecnosti, co clovek koupi a pak nepouzije 🙂 Davame ji i treba ven, pokud mladsi spi venku v kocaru nebo v aute.

pilzzee
17. črc 2026

@anonym_autor My mame teda MOTOROLA MBP 485, ale uz je 6 let stara, ted se urcite prodavaji modernejsi.

rayasisu
17. črc 2026

U prvního jsem brzy přecházela na chůvičky s kamerou, u druhého jsem rovnou koupila s kamerou. I babička když hlídala byla raději, že se může podívat co se děje, jestli má pospíchat a nebo jestli má počkat, že se jen přetočil. Měla jsem nějakou obycejnou od truelife a stačila.

novacek21
18. črc 2026

Místo chůvičky bezpečnostní kameru a je to. Máme rapo c210, myslím, je k tomu aplikace, stejný princip

novacek21
18. črc 2026
@novacek21

Místo chůvičky bezpečnostní kameru a je to. Máme rapo c210, myslím, je k tomu aplikace, stejný princip

@novacek21 tapo