Narozeninový dort. Z čeho udělat krém, aby byl krásně hladký a zabarvený?

hanka_12345
1. zář 2023

Ahoj prosim nevite z ceho udelat krem aby po nabarveni zustal pekne hladky,byl hezky zbarveny a tak? Maslo s cukrem jen? Vloni sem to potrela mascarponem se slehackou a po pridani barvy se m to cely zhrudkovalo jak kdyz zhrclo , takze nebyl proste vyhlazenej ten dort.
Viz foto

Diky

bara88
1. zář 2023

Maslovy krém nebo ganache

1pomnenka
1. zář 2023

Pudingový krém, krém s moučnou kaší, bílkový krém. Žádný, který by obsahoval šlehačku, tvaroh nebo mascarpone.

bara88
1. zář 2023

Ale jinak uhladit se dá i slehackovy ale musíš to umět ale rozhodně není normální že se ti po přidání barvy udělají hrudky,to musela být chyba v něčem. Normálně barvim krém mascarpone šlehačka a nikdy nezhrudkovatel

hanka_12345
autor
1. zář 2023

@bara88 netusim ale blbe nam nebylo 😀