Jaké plenky do vody?

zuzanaburesova
29. zář 2017

Ahoj holky,prosím o radu skrz pleny do vody.S jakýma jste spokojení?Přemýšlím zda koupit Huggies Little Swimmers a nebo Happy Nappy.
Děkuji moc za rady Zuzka 😉

zuzkaasteli
29. zář 2017

Za me mam dobrou zkusenost s happy nappy.koupis jen.jednou,vcelku se natahnou a hovinka ven nepusti skrz ty gumicky na.stehnech,nepadaji, nenacucaji se tak vodou..pokud ma nejaka kamaradka doma ty hugies,vyzkousej a podle toho se rozhodni,co ti vyhovuje.

scruffy
29. zář 2017

Já měla Pop in plenky a taky super, chodili jsme plavat celkem často, takže by se mi jednorázové ani nevyplatily, navíc šetříš přírodu a můžeš je použít i pro další děti, případně poslat dál.

ireniq
29. zář 2017

My meli neoprenove (vypadaly jako na tve horni fotce) a max.spokojenost.

mikiva
29. zář 2017

K tem ruznym neoprenovym plavkam. Mate nekdo zkusenost, jak sedi na hodne stihle dite?

ivuse20
29. zář 2017

Přidám se s dotazem. Příští měsíc nám budou 3 měsíce a chtěli bychom chodit plavat. Jsou tyto plavky vhodné? Popř. které doporučujete? Nechci žádné jednorázovky to by se mi nevyplatilo. Děkuju

ireniq
29. zář 2017

@mikiva muj chlapecek byl dost stihlej, zadny faldiky, a sedely mu dobre, ony ty elasticke manžety docela tesne obepinaji, tak bych spis mela starost u baculatych deti. Ty neoprenove plenky byvaji cislovane podle hmotnosti, a nam to tak sedelo.

mikiva
29. zář 2017

@ireniq Diky! Ja uz prave jedny plavecky blbe koupila 🙂 Co jsi mela za znacku?

ireniq
29. zář 2017

@mikiva aha :-/ nam je prodali primo v detskem plaveckem centru, 6-18mesicu nosil malej tyhle M a 18-30mesicu nosil XL. Na obale byla i hmotnost, ten uz samozrejme nemam.