Práce z domova. Maminky, co děláte?
Maminky co pracujetete z domova co děláte ????
moje dítě ještě uplně není zralý na školku a já potřebuju práci z domu hlídaní bohužel nemáme :(
Podnikám. Za mě to prostě bylo nejlepší možný řešení.
@roseofnight to úplně chápu a mohla bych se zeptat, jak ??? Ono se to v Čr moc neříká kdo co dělá za práci..: /
Já dělám z domu administrativu pro jednu firmu a k tomu nějaké marketingové věci. Dá se to celkem dobře přizpůsobit.
@roseofnight to úplně chápu a mohla bych se zeptat, jak ??? Ono se to v Čr moc neříká kdo co dělá za práci..: /
@anonym_autor No úplně nevím, jestli ti to pomuze, ale vykládám karty.
Nepíšeš, co umíš, tak ti těžko poradím. Můžeš doučovat, překládat, něco z administrativy, telefonovat, dělat nehty, kosmetičku, šití na zakázku, háčkování, pletení, žehlení, úklid, hlídání dětí, pečení na zakázku. Podívej se na seznam volných živností, třeba tě něco zaujme. Když ti napíšu, co dělám já, tak si řekneš, to já ale neumím. Na ÚP je vždy nějaký kurz zdarma.
Já nedělám úplně z domova,ale chodila jsem do práce s dítětem. Nebylo to za velký prachy, ale člověk se cejtí líp. Jednak tedy v terénu ve svém oboru a pak jsem byla v takovém infocentru ale to uznávám bylo dost náročný. Měla jsem tam dítě do oběda, pak jsem ho v polední pauze odvezla manželovi plus jsem dělala víkendy bez dítěte, ale za ty prachy jim tam dělala jen důchodkyně a já. Ale lidi byli právěže hlavně o víkendu. S malým jsme si tam hráli, svačili, prodával vstupenky...
před rodičákem jsem dělala kosmetičku ale tet si nemužu dovolit platit prostory ,,
Já u rodičáku pracovala pro firmu, kde jsem byla zaměstnaná. Na dohodu, menší úvazek ... Teď máme možnost využívat práci z domu, tak sem tam toho využívám. Jinak finanční sféra.
Dá se cokoli - podnikat v oblíbeném oboru, virtuální asistentka, call centrum ... dá se chodit uklízet (to jsem chodila víkendovky do hospody) apod.

Podnikám. Za mě to prostě bylo nejlepší možný řešení.