icon

Uvažujete někdo o vlastním webu?

tomven07
Včera v 08:45

Ahoj všem 😊

Mám otázku na všechny, kteří podnikají nebo mají vlastní službu.

Zajímalo by mě, jak to máte s prezentací svého podnikání. Máte vlastní webové stránky, nebo vám zatím stačí sociální sítě jako Facebook a Instagram?

Osobně si myslím, že u spousty oborů může být vlastní web velká výhoda – člověk tam může přehledně ukázat své služby, reference, fotky práce a kontakty.

Věnuji se tvorbě webových stránek pro živnostníky a menší firmy, takže mě zajímá i váš pohled – uvažuje tu někdo o novém webu nebo vylepšení toho současného? 😊

anonym_17ad02
Včera v 08:51

A tu "nenápadnou" reklamu si zaplatíš jako ostatní, nebo tu diskuzi vymažeš?

tomven07
autor
Včera v 09:07
@anonym_17ad02

A tu "nenápadnou" reklamu si zaplatíš jako ostatní, nebo tu diskuzi vymažeš?

@anonym_17ad02 Rozumím, že to tak může působit. 😊 Ano, věnuji se tvorbě webů, takže je to samozřejmě i určitá forma prezentace mé práce.

Nechtěl jsem ale jen vložit klasickou reklamní nabídku. Spíš mě zajímal názor lidí, kteří podnikají, jak dnes řeší svou prezentaci online a jestli pro ně má vlastní web stále smysl.

barmil
Včera ve 12:09
@tomven07

@anonym_17ad02 Rozumím, že to tak může působit. 😊 Ano, věnuji se tvorbě webů, takže je to samozřejmě i určitá forma prezentace mé práce.

Nechtěl jsem ale jen vložit klasickou reklamní nabídku. Spíš mě zajímal názor lidí, kteří podnikají, jak dnes řeší svou prezentaci online a jestli pro ně má vlastní web stále smysl.

@tomven07 v dnešní době mi web napíše AI a doménu si pronajmu za pár stovek. Osobně mám vyšší dosah přes LinkedIn, tam získávám nejvíc profesních kontaktů a prac příležitostí, to samé reklama přes mapy Google.
V dnešní době je fakt práce tvůrce webu tak pro někoho na střední a pro jednotlivce, firmy si to jedou interně.