Dávali jste miminkům kmínový odvar a od kdy?
Zdravim maminky,
davali jste miminkum kminovy odvar a od kdy? A zabral Vam napr v kombinaci s Biogaia nebo espumizanem? Mam mesicniho chlapecka, tak jesi mam pit pouze ja a dostane se mu to pres MM nebo i mimco.
Dekuji
Nam nezabral. Ale koupila jsem v DM polstarky z pecicek a to byl vylozene balzam na brisko.
Kdybys chtela, mam jich celkem asi sest, tak muzu poslat 🙂
dávala jsem hned a ja pila ve velkém. synovi lžičku pred kojenim . bylo to lepsi 🙂
Tak já dávala sobe do jídla a bylo to znát hodně. Odvar sem nedělala. Stačilo mi to přes MM
Zkus ho pit ty a uvidíš jestli to bude mít účinek a když malý, tak dej i miminku a uvidíš co bude lepší na každého zabírá něco jiného 🙂.
@terka2018 Dělám kmínový odvar sobě a zatím to stačí, malé jsem ho zkoušela dát taky, ale ta to spíše plivala 🙂. Malé jdou krásně prdíky a žádné bolení bříška a jiné kapky k tomu nedávám.
Ja delala jen sobe parkrat ze zacatku ale prinos jsem teda uprimne nijak nezaznamenala
@zelenaesmolda To nevím jestli ti půjde, já jsem ho zkoušela dát na lžičku a pak zapít mlíčkem, myslím že třeba v lahvičce by to dost změnilo chuť mléka, tak bych zkusila lžičku nebo něčím takovým, jinak když ho budeš pít ty, tak tím se taky dostane do mléka.
Ja pila fenyklovy, dokonce i výborně chutná 🙂 malymu to pomohlo. Kminovej mi moc nejel.
@zelenaesmolda Tak nevadí, tak dát dítku na lžičku před mlíčkem a potom třeba udělat kmínovou polévku až bude větší 🙂.