Tipy na knihy o uspávání miminek. Jaké jsou možnosti?
Ahojte, nemáte někdo nějaký tip na knihu jako je třeba " každé dítě může dobře spát"? Tato už není dostupna. Mám 3M chlapečka a ten usne jen v nositku na mě za různých stylů houpani z čeho se mi projevil zánět šlach a mě nohy jsou odepsane. Bohužel neusne nikde jinde a jen řve i v hojdavaku. Musím ho nějak šetrně preucit na postel. U prsu taky neusne. Nebo jestli jste musela provést některá tak brzy taky takovou změnu, jak na to? Děkuji
Chápu, já je jen sleduji na instagramu, více jsem neřešila. Tak snad někdo poradí nějakou knížku. 🙂
Prosimtě, hlavně nečti Každé dítě může dobře spát!!! Natož Estiwilla.... Obojí popisuje vyplakávací metody - přestože ta první na obálce tvrdí, že ne... ve skutečnosti to nazvali "metoda kontrolovaného pláče", ale je to totéž... necháváš dítě brečet, a chodíš za ním mu v amoku říct, že je všecko v pořádku, a čekáš, až to vzdá....to fakt ne...
pročti spíš web prosimspinkej.cz - myslim, že maj možná i nějakej ebook volně ke stažení, a spíš si půjč knihu https://www.databazeknih.cz/knihy/s-laskou-o-de... a taky existuje kniha v pdf Spánkové masáže
dětskej spánek je těžký téma... ono může bejt tisíc a jeden důvod, co miminku vadí... je o tom prostě vydržet a zkoušet, zkoušet, zkoušet... a jedna mantra, co jsem si ve chvílích zouaflosti opakovala, a zpětně potvrzuju její velkou pravdu - všechno přejde... je to jen období. tak to prostě u těch dětí je. a letí to stejně šíleně. za chvíli budeš třeba nedejbůh řešit zuby a a nechtění příkrmů a já nevim co všecko. vim, že je to náročný, to nevyspání a tak...ale prostě...věř, že bude líp, a přeju, abys přišla na to, co mu vadí...

Co zkusit konzultaci u spánkových poradců, např Wellbabing?