icon

Jak často vám doma beží televize?

cekypetra
6. kvě 2021

Holky,

jen pro zajimavost, jak casto vam doma bezi televize pro deti? Tim myslim male deti do 5let veku a porady stylu Decko, Bing, Krtecek, Masa a medved, Peppa, pisnicky Little Angel, Cocomelon, atp? Mate vyhrazene casy, napr rano, vecer, k jidlu, kdyz potrebujete neco udelat bez deti, kdyz si deti reknou? Jak to mate doma?

Diky a pekny den,
Petra

Strana
z2
alcar
6. kvě 2021

V zime, kdyz je hnusne, tak treba i cely den, ale nekoukaji na to porad. Pokud si jdou hrat do pokojicku, poustim si neco ja nebo hudbu. Pres leto jsme furt venku a tv jede jen rano u snidane a vecer pri veceri jedna pohadka.

korin
6. kvě 2021

Věkově u nás odpovídá nejmladší a ta sleduje se staršími sourozenci. Takže ve všední dny je to déčko od 18.40 do 19.20, o víkendu i ráno, cca hodina. Někdy je nějaký animák, který děti "musí" vidět. Televizi jako kulisu nesnáším, to u nás neexistuje.

vikinkav
6. kvě 2021

Vecernicek a rano jim pousti manzel k snidani, asi na to po ranu nema sily 😄 kdyz jsem uspavala malou tak jsem obcas pustila starsimu pohadku. Celkem podle me tak do 2 hodin denne. Jako kulisu nic nepoustim, vadi mi to.

maminkaha
6. kvě 2021

@me_druhe_ja Všetečkovi, Timmy time, Tik tak, Žížalaci

prejeta_zaba
6. kvě 2021

Nikdy. Televizi ani nemáme připojenou na anténu. 😁 Děti mají povolenou jednu pohádku jako večerníček, to je tak 15 minut. Některé soboty, kdy je špatné počasí, si děláme rodinný filmový večer - pohádka, popcorn a společně se díváme. Jinak puštěnou televizi nesnáším, takové to tupé zahledění na cokoliv, co se hýbe, to by televize brzo letěla z okna. 😇

eviicka
6. kvě 2021

4,5 roku, když není školka, tak Déčko na hodinu kolem jedenácté jak vařím a uspávám mladšího (aktuálně Dr. Plyšáková, cvičení, pan Hračička a Ava rico), po obědě na 20 minut youtube (nejedlík, takže motivace...), a večer Zprávičky a Večerníček (pak zůstává televize zapnutá pro dospělé). Ale malý není moc pasivní konzument, u všeho lítá, skáče, blbne. Jinak pokud jde o mě, klidně bych televizi pouštěla více, pasivní sledování mi nevadí, člověk se hodně dozví, ale kvůli dětem držím tato omezení.

Strana
z2