Knížky pro děti. Máte tip pro holčičku 6 let?

bamimi
29. dub 2021

Ráda Vás bych poprosila o tipy na knížku pro děti. Sháním pro dceru které je 6 let, knízka by měla být napínavá,zábavná, a zaujala. Knížek i recenzí je spousta ale ráda si přečtu i konkrétní tipy které vaše děti zaujaly. Moc děkuji

zelenaesmolda
29. dub 2021

@bamimi Ja jsem jako dite milovala Maleho Bobse,Deti z Bullerbynu,Neznalka.Za deti neporadim,nemam jeste skolou povinne dite.

janina228
29. dub 2021

@bamimi u nás je teď top Malá baletka Ela..

korin
29. dub 2021

Pohádky o princeznách, Panejo, Co se děje v Podpostelí, pokud už chodí do školy tak série o Aničce (Anička u moře, Anička na horách...).

bamimi
autor
30. dub 2021

@zelenaesmolda
@janina228
@korin děkuji za tipy,mrknu se.

janedv
30. dub 2021

Prave jsme docetli Deti z bullerbynu, uplne to miloval. A zacali jsme serii Hustoles od svojtky, jsou to tri knizky, jsou tam dobre zachycene detske emoce, nenasilnym zpusobem. Predtim jsem mu cetla maleho prince, Mr Finney and the world upside down (skvela o zivote, ekosystemu, zvedavosti... Ale cesky asi nevysla).
Pak mam pripravenou Pipi puncochatou a verneovky (ale ja mam kluka 6 let). Jestli neco chce cist sama, tak je serie od Rebo
Petiminutove pribehy (prodavaji levne knihy). Pekne 9brazky, malo textu, tak akorat po ty 6lete.

zelenaesmolda
30. dub 2021

@janedv maly princ je spis knizka pro dospele nez pro deti

koralkywaldorfske
20. led 2022

U nás hodně bavily Mlsné medvědí příběhy - bavilo ji to i v televizi a při čtení byla spousta srandy. Pohádky pro malé Buddhy a Andělské pohádky jsou fajn, krátké akorát před spaním. Pak jakékoli příběhy o vílách a skřítcích. A poslední hit byla knížka Justýnka a asistenční jednorožec 🙂 krásné ilustrace a výlet do fantazie.

janina228
20. led 2022

@koralkywaldorfske teda to je ale opravdu hezký tip na knížku o té Justýnce! Děkuji, musím pořídit 🙂.