Hledám kamarádku na mateřské nebo babičku na procházky
Dobrý den. Hledám kamarádku, která je taky na mateřské dovolené. Mému synovi je 22 měsíců a dceři je 5 měsíců. Nebo hledám babičku, se kterou by jsme šli na procházky, popovídali by jsme si a vzájemně by jsme si pomáhali.
To vypadá, jako když hledáš hlídání.
@1pomnenka
Kdybych hledala hlídání, tak bych napsala: hledám paní na hlídání. Spíš hledám někoho s kým si můžu popovídat, jít ven společně s dětmi. Babička by byla fajn, protože moje mamka umřela a druhá babička nemá o děti zájem. Já jsem měla babičku a ráda jsem k ní jezdila. Škoda, že to asi moje děti nezažijí.
@1pomnenka
Kdybych hledala hlídání, tak bych napsala: hledám paní na hlídání. Spíš hledám někoho s kým si můžu popovídat, jít ven společně s dětmi. Babička by byla fajn, protože moje mamka umřela a druhá babička nemá o děti zájem. Já jsem měla babičku a ráda jsem k ní jezdila. Škoda, že to asi moje děti nezažijí.
@anerink co nejaka pani ve vasem okoli? Nevim odkud jste, my jsme na vesnici a pravidelne chodime kolem jednoho domu, kde jsme se casem seznamili skamaradili s pani, deti ii berou jako babicku, ona jim i rekla, at ji tak rikaji, casto se zastavime jen na popovidani se, deti ji "pomuzou" na zahrade zalit, hrabat atd, ja vypomuzu taky, jolky ji maluji obrazky pred vraty nebo i jentak vyrobi prani a hazi ji to do schranky, ona jim da semtam mnamku a proste se mame radi
@anerink co nejaka pani ve vasem okoli? Nevim odkud jste, my jsme na vesnici a pravidelne chodime kolem jednoho domu, kde jsme se casem seznamili skamaradili s pani, deti ii berou jako babicku, ona jim i rekla, at ji tak rikaji, casto se zastavime jen na popovidani se, deti ji "pomuzou" na zahrade zalit, hrabat atd, ja vypomuzu taky, jolky ji maluji obrazky pred vraty nebo i jentak vyrobi prani a hazi ji to do schranky, ona jim da semtam mnamku a proste se mame radi
@lobella
Jsem z Brna. Žádnou paní ve svém okolí nemám, ale takových lidí je víc, co hledají a nemůžou najít. To se máte, že jste narazila na hodnou paní. Můj manžel pochází z vesnice a tam si lidi nepomáhají, jen se pomlouvají a závidí si.
@anerink Zkusila bych nějaké místní FB skupiny a ohledně babičky, sama zvažuju oslovit místní domov pro seniory, ráda bych s dcerou dělala někomu společnost, máme volné pátky.
Mám dědu 86, ale bydlí daleko, vyrůstala jsem se třemi prarodičemi a uvědomuju si, že spousta z nich je osamělých.
@lobella
Jsem z Brna. Žádnou paní ve svém okolí nemám, ale takových lidí je víc, co hledají a nemůžou najít. To se máte, že jste narazila na hodnou paní. Můj manžel pochází z vesnice a tam si lidi nepomáhají, jen se pomlouvají a závidí si.
@anerink a z jaké části jste ? Mám syna 3,5 a ještě jednoho 7 měsíců
@lobella
@anerink zdravím my jsme z Brna a jsem na rodičovské dovolené s naší malou tak klidně napiš za kamarády budeme rády 😊
@anerink a z jaké části jste ? Mám syna 3,5 a ještě jednoho 7 měsíců
@chlapecektehu
Brno - Černovice. A vy jste z jaké části?
@chlapecektehu
Brno - Černovice. A vy jste z jaké části?
@anerink Brno- Bystrc

To vypadá, jako když hledáš hlídání.