Sháním zubaře pro mě i 20měs. syna v okolí Prahy 4, 10

ivammt
4. zář 2014

Ahoj holky, prosím moc o doporučení. Moje zubařka, když synovi byly 3 měsíce, odešla na mateřskou, od té doby nemáme zubaře :( Náhradnice za ní není bohužel vůbec tak dobrá jako ona. Ráda bych abychom chodili oba ke stejné (u této to tak bylo). Prosím nemáte na doporučení hodného a šikovného zubaře v okolí Prahy 4 a Prahy 10?? Už je mu 20. měsíců, má 16 zubů a už je hlavně čas poznat zubaře. Bude to s ním asi boj, u čištění zubů, se dost zlobí 🙂
Předem moc děkuji za vaše odpovědi.

berenika39
4. zář 2014
klaravera
20. zář 2014

Poliklinika Modrany,úžasná dětská zubarka,velmi pečlivá

klaravera
23. únor 2015

My také chodíme s malou poliklinika Modrany,velká spokojenost,bezvadný pristup dr.i sestřičky.Také doporucuji

deathy
23. únor 2015

Já svojí mám od mala, ale holku mi nikde nevzali... buď neberou už a nebo nechtějí děti, to byl i případ polikliny Modřany, kterou mám kousek.
V Podolí můžu doporučit Podkovku - tam je taková mladá zubařka, naprosto báječná, přístup perfektní, dítě by si nechalo snad skákat i po hlavě... jen teda ty výkony jsou vcelku palba. Holka toho měla víc a to padla celá výplata.
No a pak ještě mám doporučeno na Chodově Smart Care, mají víc poboček. Tam jsme teda ještě nebyli, ale chystáme se tam, právě kvůli tý ceně v Podolí. Doufám, že budou levnější, ale stejně skvělý co se přístupu týče.
http://smart-care.cz/smartcare.php

verca222
23. únor 2015

Skuste si zavolat tady. Bylo tam psané ze berou pacienty. Je to na Karlovým náměstí

silthar
12. bře 2015

Khaled Khalvati v ulici U strže. Je to strašně fajn zubař. Hodnej a ochotnej, dá dobrou cenu na věci, co nehradí pojišťovny, vstupní má zdarma a bere i malý děti. Já tam šla, protože jsem ho měla nejblíž, ale teď bych tam jezdila i klidně z druhý strany Prahy ;) Je to taková malá ordinace v bytovým domě. Má stránky www.styledent.cz .