Jak poznat skutečný zájem od spolužáka?
Dobrý den,
Když mi bylo 16, tak jsem oslovila spolužáka na obědě. Jsem menší postavy, měřím pod 160 cm. Spolužáka jsem se ptala jestli chodí do tanečních. Odpověděl mi:" Já tancuji s někým, kdo dělá velké kroky." Ještě mi na rukou ukázal rozpětí kroků. Nevěděla jsem co na to říct, tak jsem na to nic neřekla. Za pár týdnů byla prodloužená. Na prodloužené jsem tancovala se svým kamarádem. Po skončení tance mě přebírala mamka, byli jsme na odchodu. Najednou se tam spolužák zjevil a řekl mi:" Ahoj, já jsem tě tady sháněl." Já už jsem z toho byla zmatená, nejdříve ne, teď zase tohle, tak jsem nic neřekla. Chodila jsem dále do svých tanečních a on si chodil jiný den. Viděla jsem že si po dvou měsících psal inzerát po FB- "Nemá některá z dívek chuť chodit se mnou do navazujících tanečních?" Pak jsem viděla z FB že se chystá na Filharmonicky orchestr a označoval nějaké holky z jeho blízkého okolí a kamaráda zda s ním nepůjdou. Pak jsem viděla z FB že označuje tři spolužačky ohledně knih, které četl. Ve škole se mnou kontakt nějak nevyhledával, jen mi napsal max. k narozeninám jako ostatním. Bavil se se mnou jedině když neměl s kým sedět v autobuse a učitelka ho posadila ke mně a chtěl abych mu škrtala piškvorky po papíře. Pak jsem viděla že si píše po FB - Někdo na kolo? Pak zase že musí vyzkoušet pláště na kole a kdo se k němu přidá? Měl koníček závodních tanečních, 3×si vyměnil fotku na FB profilovou fotku s tou tanečnicí, která byla ostatně velká jako on. Pak proběhl maturitní
večírek a všechny zdvořile zdravil i mě :"Jé, ty jsi taky přišla."
Jak tedy poznám zájem od kluka?
Najdi si psychologa, protože řešit několik let na fórech stejnou situaci a stále očekávat jiné odpovědi, je už na léčbu 😟
Každý rok sem dáváš stejný dětský dotaz o ničem. Co chceš ještě slyšet?

Zkus si přečíst tu diskusi, když ses na to ptala minule, najdeš tam spoustu odpovědí. Nespamuj s tím znovu a nezneužívej ochoty dalších žen ti poradit.