Jak se vyrovnat se ztrátou mladého syna?
Bude to pár měsíců co jsem ztratila syna🖤🕊️. Je to moc obrovská ztráta a moc to bolí. Nejhorší je že celý život měl ještě před sebou. Byl moc mladý. Já jako matka nevím jak z takovou ztrátou se vyrovnat
Ahoj. Nezažila jsem to a nikdy bych to zažít nechtěla. Mám pocit, že bych se s tím nikdy nedokázala vyrovnat...
Ale na druhou stranu už jsem v životě zažila velké ztráty, velké bolesti...a čas vždy pomohl. Někdy zcela zahojí, jindy jen zmírní bolest a ránu jen tak trochu ošetří...ale i to se počítá..🙏
Bohužel život dává a někdy i bere tím nejbrutálnějším způsobem. Asi nemá cenu s tím bojovat. Asi se tomu musíme poddat...a časem to prostě přijmout...a časem se neučit/ rozhodnout být k sobě zase trochu laskaví a znovu se radovat. Třeba jen z maličkostí a na chvíli..ale i to se počítá. A časem zase o kousek víc a déle..
Ti naši nejbližší o které jsme přišli, by si to tak přáli🙏
@prsten14 také jsem přišla o syna,dospělého.Nedavno.Hrozně moc to bolí.Už nikdy nebudu žít jak kdysi,nikdy.Každý mi říká,že to chce čas.Ale asi ne pro mě😭.
Drž se🙏.Soucítím stebou🍀
Ahoj. Nezažila jsem to a nikdy bych to zažít nechtěla. Mám pocit, že bych se s tím nikdy nedokázala vyrovnat...
Ale na druhou stranu už jsem v životě zažila velké ztráty, velké bolesti...a čas vždy pomohl. Někdy zcela zahojí, jindy jen zmírní bolest a ránu jen tak trochu ošetří...ale i to se počítá..🙏
Bohužel život dává a někdy i bere tím nejbrutálnějším způsobem. Asi nemá cenu s tím bojovat. Asi se tomu musíme poddat...a časem to prostě přijmout...a časem se neučit/ rozhodnout být k sobě zase trochu laskaví a znovu se radovat. Třeba jen z maličkostí a na chvíli..ale i to se počítá. A časem zase o kousek víc a déle..
Ti naši nejbližší o které jsme přišli, by si to tak přáli🙏
@reeeza Asi to je něco jiného přijít o dítě to je celý Váš život
Je mi to nesmírně líto 🖤 Ztráta dítěte je bolest, na kterou neexistují slova ani „správný“ návod, jak ji zvládnout. Každá matka ji nese po svém a je v pořádku, že teď nevíte, jak dál.
Nedá se to srovnávat jak to každá máme, ale mě (nejen) v podobné situaci moc pomohly moje pocity zjemnit Bachovy esence namíchané přímo na míru.
Pomáhají unést bolest, šok, smutek i prázdnotu, aniž by cokoli potlačovaly.
Můžu i poradit s individuálním namícháním

@prsten14 ❤️ to je mi moc líto ❤️❤️