Jak se zbavit pobláznění neznámým mužem?
Holky, potřebuji se vypovídat.
Pracuji v kolektivu, kde je cca 99% žen. A jen pár mužů, které bych spočítala na prstech dvou ruk.
Před nějakou dobou jsem se párkrát usmála na jednoho z těchto mužů (neznamená se, pozdravíme se Dobrý den 😀)
Úsměv oplatil, oplatí ho i teď, nebo mě pustí první ze dveří, když se potkáme při odchodu. Minimálně jednou denně jej v té práci potkám.
Jenže já na něj nemůžu přestat myslet, a vůbec nevim jak se mám z toho dostat. Strašně bych si přála, aby měl taky nějaký zájem, jenže moje sebevědomí, které mám po 17 letém vztahu s jiným mužem je skoro na nule. A přijít za ním a říct mu, že se mi líbí, to prostě taky neudělám, bojím se odmítnutí apod. Musím ho nejak vymazat z hlavy, ale jak ?
Pokud jsi volná, a hledáš vztah, tak nemáš co ztratit. Zkus to. Nic horšího se nestane, než že to bude tak, jak to je teď. Nemusíš ho vymazat z hlavy, třeba je na tom stejně jako ty a neví, jak do toho...škoda každé rány, která padne vedle. Nechci to zlehčovat, ale žijem jen jednou.
@berenika39 já vím no, jenže pak ho potkávat každý den, kdyby mě odmítl, apod. Nevim jak bych dala.
@anonym_autor S mým manželem jsme se poznali v práci. My jsme spolu ale museli mluvit v rámci té práce a pak jsme přešli i do osobnější roviny, vyměnili čísla a už to bylo.
Jinak u nás v práci se takhle většina mužů chová také. Přijdu, pozdravím, usmějeme se na sebe, prohodíme pár slov, podrží dveře, dají přednost a sem tam i pochválí, že mi to sluší. Neberu to jako flirt, ale chováme se tam k sobě ve většině případů hezky a mile. Ono se i v dobré atmosféře lépe pracuje.
Na tvém místě bych mu nic o tom, jak se mi líbí neříkala, ale zkusila s ním začít mluvit. Jak se má, o počasí a podobně. Pokud bude zájem, tak to poznáš.
A ja bych to zkusila posunout jemně dál - sice neříkat, ze se mi líbí, ale az se potkáte a zase se usměje, tak reagovat ve smyslu, ze se umí tak hezky usmát, ze ti vždy zpříjemní den ☺️ Neni to nic proti ničemu a treba ho to povzbudí k něčemu dalšímu. Jinak bych se proste ptala, jak se ma, jake ma plany na vecer/vikend, kdyz se zeptá on, tak ze bych chtela podniknout neco, ale zrovna bohuzel nemam s kým… proste oťukávání, jak bude reagovat na takove náznaky. Treba navrhne, ze by sel s tebou.
Taky si myslím, že rozhodně nemáš co ztratit 🙂 Měla bys to zkusit.
Taky si myslím, že rozhodně nemáš co ztratit 🙂 Měla bys to zkusit.
@hennrietta
@llluckaaa
@darris43 děkuji holky, ani nevíte jak moc to chci zkusít, ale asi se budu ještě nějakou dobu odhodlávat 😀 to je tak když jste s někým víc než svoji půlku života a na žádného jiného chlapa jste se předtím nepodívaly
@hennrietta
@llluckaaa
@darris43 děkuji holky, ani nevíte jak moc to chci zkusít, ale asi se budu ještě nějakou dobu odhodlávat 😀 to je tak když jste s někým víc než svoji půlku života a na žádného jiného chlapa jste se předtím nepodívaly
@anonym_autor Buďme realisté. Třeba je zadaný. 🤷♀️ Jinak než konverzací se fakt nic nedozvíš a upřímně vůbec o nic nejde.🙂 I kdyby tě odmítl, tak ženský to většinou řeší a hrotí víc než chlapi.
Já se vždycky narovinu zeptala, jestli nechce zajít na kávu, když po mě někdo pokukoval a neodvážil se udělat první krok 🤭 a nikdy jsem nelitovala, naopak, litovala bych, kdybych to nezkusila 😁 není vůbec trapné, kdyby tě odmítl s tím, že je zadaný ☺️

Pokud jsi volná, a hledáš vztah, tak nemáš co ztratit. Zkus to. Nic horšího se nestane, než že to bude tak, jak to je teď. Nemusíš ho vymazat z hlavy, třeba je na tom stejně jako ty a neví, jak do toho...škoda každé rány, která padne vedle. Nechci to zlehčovat, ale žijem jen jednou.