icon

Možné příznaky stresu. Jak si pomoci?

martinaz83
23. led 2026

prosím poslední dobou mám nějaké stresové období,přítel mě pořád vyhazuje z baráku ,pak zas ať zůstanu a pořád dokola,sem ve stresu ,nechuť k jídlu,nevolnost někdy zvracení a takový vnitřní třes v břiše,jako kdybych se bála před nějakou zkouškou,jsou to možné příznaky stresu?a jak si pomuctDekuju

kakba
23. led 2026

Jedina pomoc je od nej odejit a zit podle sebe a ten pravy se najde sam. Hlavne neodpoustej, hraje na city. Na co se trapit

anonym_8df83c
23. led 2026

@martinaz83 no to ne, já nejsem z těch, co by radily hned ze vztahu utíkat, ale tohle je hnusnej manipulátor a brzo by tě zničil 🫣 ano, co popisuješ, je stres. Naprosto zbytečnej stres, kterej ti škodí. Nenech se ponizovat, nenech se ničit 🙏 snad najdeš sílu to vyřešit 🍀

martinaz83
autor
23. led 2026

Holky asi máte pravdu,ale máme spolem 7 letou dceru,jak říct dceři ,že musíme odejít?

lv
24. led 2026

@martinaz83 ovšem, zmiz než tě to položí. Dítě by v tom nemělo vyrůstat, rozhodně

anonym_8df83c
24. led 2026
@martinaz83

Holky asi máte pravdu,ale máme spolem 7 letou dceru,jak říct dceři ,že musíme odejít?

@martinaz83 to je blbá situace 😔 a dcerka si všímá, co se děje nebo to jde mimo ni? I když teda nemyslím si, že by to nevnímala, děti jsou na toto hodně citlivé.

zmrzlinka
24. led 2026

Určitě to máš že stresu .Nemusíš odejít hned.Všechno si promysli a připrav se na odoch.Hlavne psychicky.A pak určitě i finančně.Dcera to zvládne.

martinaz83
autor
24. led 2026
@zmrzlinka

Určitě to máš že stresu .Nemusíš odejít hned.Všechno si promysli a připrav se na odoch.Hlavne psychicky.A pak určitě i finančně.Dcera to zvládne.

@zmrzlinka no bude mě muset vyplatit,ale to se mu asi nebude chtít

martinaz83
autor
24. led 2026
@anonym_8df83c

@martinaz83 to je blbá situace 😔 a dcerka si všímá, co se děje nebo to jde mimo ni? I když teda nemyslím si, že by to nevnímala, děti jsou na toto hodně citlivé.

@anonym_8df83c trochu všímá,ale chce odejít taky

levandule_k
26. led 2026

Tohle je normálně psychické násilí. Nemá tě co, vyhazovat.

Je jedno, že se mu nebude chtít tě vyplatit, máme zákony. Najdeš si právníka, půjde to přes soud a bude muset.

V anonymním okně se podívej na Bílý kruh bezpečí. www.bkb.cz Kontaktuj je oni ti poradí. Dají ti právní rady, psychologické poradenství, praktické rady. Nebo si po sobě smaž historii, když to budeš prohlížet v počítači v normálním okně.

A tenhle vzor do života pro dceru určitě nechceš.

martinaz83
autor
28. led 2026
@levandule_k

Tohle je normálně psychické násilí. Nemá tě co, vyhazovat.

Je jedno, že se mu nebude chtít tě vyplatit, máme zákony. Najdeš si právníka, půjde to přes soud a bude muset.

V anonymním okně se podívej na Bílý kruh bezpečí. www.bkb.cz Kontaktuj je oni ti poradí. Dají ti právní rady, psychologické poradenství, praktické rady. Nebo si po sobě smaž historii, když to budeš prohlížet v počítači v normálním okně.

A tenhle vzor do života pro dceru určitě nechceš.

@levandule_k děkuju ,no psychiku fakt už mám na hraně,v jeho blízkosti mám chvění v břiše,není mě dobře,v noci moc nenaspim a když spím ,tak se ráno kolem páté budím s pocitem na zvracení a chvěním a myšlenkama.Uz sem sepsala žádost na bydlení a dnes odnesu.Ted dela ,že je to ok a snaží se být dobrý,dle to je tak snad furt,krom toho se do toho vloží tchýně,která mě nikdy nemusela a dělá z něho mamanka a mě sprostě uráží

hanka_12345
28. led 2026
@martinaz83

@zmrzlinka no bude mě muset vyplatit,ale to se mu asi nebude chtít

@martinaz83 tak to ma blby a neni to tva starost 🫶 dceri bych to vysvetlila. Pokud to made doma blby trvale tak stejne to uz citi