Je sobecké zůstat na neschopence?
Ahoj holky, ukončuji pracovní poměr z důvodu hrozného stresu ze strany vedoucí.
Nejsem unavená fyzicky ale psychicky. Ta psychická zatez je strašná.
Přála bych abych si mohla odpočinout. Samozřejmě, že v listopadu nastupují do jiného zaměstnání.
Je velice sobecké zůstat na neschopnosti?
🙂
@anonym_autor běž rychle pryč, klidně na tu nemocnenskou. Z vlastní zkušenosti vím, že se z toho velmi blbě dostává a všem v práci je to jedno, tak mysli na sebe a jdi rychle pryč.
@anonym_autor běž rychle pryč, klidně na tu nemocnenskou. Z vlastní zkušenosti vím, že se z toho velmi blbě dostává a všem v práci je to jedno, tak mysli na sebe a jdi rychle pryč.
@anonym_f73a98 Právě ,že ja že hodně ohlížím na ostatní. Kolegyně mám ráda ale je tady jedna, která když je v práci tak jsem úplně psychicky ko. Kvůli ní vlastně odcházím.
@anonym_f73a98 Právě ,že ja že hodně ohlížím na ostatní. Kolegyně mám ráda ale je tady jedna, která když je v práci tak jsem úplně psychicky ko. Kvůli ní vlastně odcházím.
@anonym_autor co se práce týče, mysli na sebe. Já pracovala, jak to šlo, protože byli v práci problémy. Jenže pak jsem z toho vyhořela, z nervů potratila a nikdo z práce po mně ani neštěkl. Neohlížej se. Stres se hromadí a může se ti to v pozdějším věku vymstít. Já bych šla na nemocenskou hned.
Zůstala bych doma, odpočinula bych si, myslela na sebe, ne na lidi v práci, odkud stejně odcházím.
Děkuji. Je to těžké.

🙂