Kolik lze vydělat prací pro Wolt, Rohlik a další?
zdravím, máte nekdo zkusenost s praci pro Wolt, Bolt, Košik nebo Rohlik ? Kolik si tam clovek dokáže realne vydelat ?
Znama jezdila za covidu pro Rohlik, přes agenturu, aby nemusela mit ičo, mela cistyho 1800 kč/den. Ja bych do toho šla jako brigada, nejaky prilepseni
Na jaké pozici, řidič, kurýr, skladník? Vše se dá dohledat na netu. Když budeš pracovat od rána do večera a budeš mít fajn trasu, tak si vyděláš. Záleží i na tom, zda budeš OSVČ nebo zaměstnanec. Já bych to za ty peníze nedělala, provoz je šílený, trávit celý den v autě by mne nebavilo. Sklad by mi nevadil.
@anonym_3c5341 Kuryr … jo da, Jen by mne zajimali zkusenosti primo od lidi
U rohlíku kurýra to máš placené za okruhy. Nikdo, nikdy ti nepoví, kolik je v jednom okruhu objednávek. Ale pokud to máš objetý rychle, jedeš si pro další okruh, jen na něj musíš čekat než ti ho nachystají. Máš telefon a v tom to všechno vidíš. Je rozdíl platby za Brno a nebo když jedeš třeba z Brna do Vyškova, pak je rozdíl když jezdím objednávky do hodiny. Směny si volíš podle sebe jak tobě to vyhovuje a zda je samože volno. Kamarád jezdí po-pá od rána do noci. Vydělá si cca 45-50K a musí mít živnost a počítat s odvody. Nešla bych do toho ani za zlatý prase.

Na jaké pozici, řidič, kurýr, skladník? Vše se dá dohledat na netu. Když budeš pracovat od rána do večera a budeš mít fajn trasu, tak si vyděláš. Záleží i na tom, zda budeš OSVČ nebo zaměstnanec. Já bych to za ty peníze nedělala, provoz je šílený, trávit celý den v autě by mne nebavilo. Sklad by mi nevadil.