icon

Doporučení na restauraci v Praze. Poradíte?

18. říj 2020

Zdravim, potrebovala bych od vas poradit. Manzel slavi kulatiny na konci listopadu a ja bych ho chtela vzit na nejakou hezkou veceri. Chci, aby to bylo neco lepsiho, ale aby to zas nestalo celou vyplatu 😀 manzel ma rad asijskou a ceskou kuchyni, steaky, ale urcite ochutna rad i neco noveho. Budu rada za vsechny tipy! Klidne jsem i pro degustacni menicko 😊 dekuji!

verysucha
•
18. říj 2020

No já se obávám že bude stále vše zavřené:( 😁

anakolut
•
18. říj 2020

Ambiente brasiliero.

barumrallyebum
•
18. říj 2020

Benjamin

sarrita
•
18. říj 2020

The Eatery 😉

terka555
•
18. říj 2020

Super steaky dela treba Highland steak house🙂

autor
•
18. říj 2020

@sarrita tam jsme byli. Pecka 👌🏽 Ale teď bych chtělo něco nového 🙈

autor
•
18. říj 2020

@verysucha jj s tím počítám, ale chci mu dát poukázku a pak ho tam vzít klidně až déle 😀

autor
•
18. říj 2020

@anakolut byli jsme, ale děkuji 👍🏼

dandaa
•
18. říj 2020

Mlýnec nebo aAuerole a jejich boží výhled, Grand Cru nebo vyjet mimo Prahu do Chateau Mcely, ty jsou úplně top

sumitra
•
18. říj 2020

Ambiente Brasileiro. Skvele burgery ma Dish, ale prostredi nic moc. Moc prijemne je to v Bruxx. Dal me napada Black Dog, pobocka v Praze a v Beroune, tam maji luxusni burgery), Las Adelitas, TGI Fridays.

malenka3
•
18. říj 2020

Pokud je na maso, tak El Asador.

zrzkaaa
•
20. říj 2020

Stejkárna Vinohrady, mají v nabídce degustační prkýnko s ministeaků z různých částí.

evaviki
•
22. říj 2020

klasicka ceska je Kuchyn - jidlo super. Nebo pak La boca v Truhlarsky, Beef house vedle Petrskeho namesti

smisca
•
22. říj 2020

Taro na Andělu? Osobní zkušenost teda nemám, ale viděla jsem nějaké Prostřeno, kde vařili šéfkuchaři, a Pohlreich toho z Tara chválil a i recenze na netu jsou pozitivní.