Kde hledat novou práci v Praze po vyhoření?
Zaslechla jsem, že se mě bude chtít příští rok vedoucí zbavit, neprodlouží mi smlouvu a zaměstná dceru mojí kolegyně.
Na jednu stranu mě to mrzí, na druhou stranu jsem ráda, protože z té práce a hlavně z té atmosféry a kolegů včetně vedení jsem už vyhořelá.
Jen nevím kde hledat práci, koukám na nabídky, nějak nevím kam se hnout. Ty platy taky nic moc. Žiji v Praze.
Akoze neviem kde su lepsie moznosti najist si pracu podla svojich predstav ako prave v Prahe. A aj platovo je Praha uplne inde od zvysku ČR.
@lauriak Ja už jsem dost vyhořelá a upřímně nemám sílu něco hledat a zas dostávat odpovědi typu “děkujeme, ale vybrali jsme kandidáta, který líp vyhovuje našim požadavkům”..
Zároveň jsem v té práci už zvyklá a zas hledat něco jiného.. ale taky hodně vyhořelá, asi potřebuji vyjít z komfortní zóny.
Zároveň jsem v té práci už zvyklá a zas hledat něco jiného.. ale taky hodně vyhořelá, asi potřebuji vyjít z komfortní zóny.
@anonym_autor tak jestli te vyhodi a dostaneš odstupné,tak to vyuzij k odpocinku a nabrani sily 😉
@anonym_autor tak jestli te vyhodi a dostaneš odstupné,tak to vyuzij k odpocinku a nabrani sily 😉
@squezy Píše, že jí neprodlouží smlouvu, v tom případě by nárok na odstupné nebyl.
Tak to ti nezbývá než pracák. Promiň, ale nikde se nehledá práce tak dobře jako v Praze. Chtěla bych tě vidět na malém městě nebo na vesnici.
Akoze neviem kde su lepsie moznosti najist si pracu podla svojich predstav ako prave v Prahe. A aj platovo je Praha uplne inde od zvysku ČR.
@lauriak Asi záleží na oboru a vzdeláni. Já i přítel mame úplně normální platy, spíše podprůměr. Vzdělání střední s maturitou a je to málo. Tady jsou strašně rozevřené nůžky. Jedna strana jsou korporaty, ale na to člověk musí mít povahu ( mám za sebou dva a nikdy víc) a pak ten zbytek.
Jakou práci děláš teď?
Já myslím, že v Praze najde práci každý. Pokud tě to v současné práci nebaví, tak se ti nemohlo stát nic lepšího než že to tam ukončíš a posuneš se jinam.
Já jsem měnila práci po 10ti letech, totálně jsem vystoupila ze své komfortní zóny, první měsíce byly strašně těžké, ale po půl roce jsem za všechno tohle strašně vděčná.
Nevím, jakou práci děláš teď. Řekla bych, že v Praze se hledá docela fajn, je tam tolik možností. Jde hlavně o to, co děláš teď, jaké máš vzdělání a jakou potřebuješ či chceš mít pracovní dobu. Já měním místo po třech letech, bude to trošku vyšší level a jsem na to zvědavá. Na sebe. Snad to dám. Budu mít opět krátký úvazek, kvůli dětem, jinak to u nás nejde. Na jednu stranu se moc těším na tu změnu,na nové lidi, zážitky, budu ráda za nové zkušenosti. Na druhou stranu se bojím, aby bylo vše ok, abych se osvědčila, aby mé děti moc nemarodily, abych si sedla s kolegyněmi.. beru jako bonus to, že to mám půl cesty, co do minulé práce, bonusy stejné, možná trošku větší, od ledna opět jisté malé přidání. V tomto směru to bude stejné či spíš lepší. Říká se, že člověk, který změní práci, si většinou polepší. Chci tomu věřit.
Vyhoření není sranda. Asi bych hledala jinou práci už teď. Nebo..odejdi sama z té stávající hned, pokud je to fakt peklo a pokud to finančně zvládneš, a máš pět měsíců na pracáku, za dva, tři měsíce se dáš do pucu, pak můžeš hledat práci. V Praze ji musíš najít rychle.