icon

Kde v Praze najít příležitostný sex s grácií?

5. říj 2024

Ahoj, snad nikoho nepohorším, ale jsme tu snad dospělé a žijeme ve 21. století... Jsem nějaký ten pátek sama a chtěla bych občasný sex bez závazku. Autoerotika mě už nebaví, chtěla bych zase penis v pochvě. Jak na to? Nechci nikoho ze známých, ani z práce, nechci to komplikovaný. Problém je, že nejsem zrovně žena vamp, ani ne tak vzhledem, spíš povahou, Měla sem za celý život dva chlapy... takže prosím zkušené samice o radu. Kam byste v Praze šly, a jak se chovaly, Aby bylo jasné, o co jde, ale zároveň jste neztratily důstojnost a nepůsobily jako kurvy? Díky.

Strana
z2
veronicka89
7. říj 2024

@martinka_33 jo ale napsala bys to tak 😀?

martinka_33
7. říj 2024

@veronicka89 ja nevim, ja zas o sobe řikám ze jsem plodná samice 😅 a dokonce jsem narazila na borce, který me dokázal za 2 minuty zbouchnout 🤣

blondynka400
7. říj 2024

@veronicka89 fakt ne? To já už nějakého viděla 😀. Hlavně na začátku, když je fakt vydrazdis, tak to nedá hodně chlapů, i když pak mají výdrž dobrou😀😀

blondynka400
7. říj 2024

@martinka_33 to se říká, to je pravda 🙂 Tak já jsem schopná se bavit s kýmkoliv a kdekoliv, ale já jsem deformovana z práce. Ad kamarádky, taky jich mám méně, ale o to důležitější. Za to kamarádů spousty 🤣🤣

veronicka89
7. říj 2024

@blondynka400 bavime se o ,, . V nejlepsim pripade narazis na borce, co se udela za 3 minuty a muzes zacit zase od znova.,,

Takže to není nikdo kdo normálně vydrzi

ai30
7. říj 2024

@veronicka89 fyi
Hyperbola
rétorický pojem. záměrné zveličení

V literatuře a rétorice se jako hyperbola, nadsázka či zveličení označuje záměrné přehánění skutečnosti s cílem zdůraznit subjektivní závažnost.

veronicka89
7. říj 2024

@ai30 🤣

Aha tak to je zajímavé , ptz ja se na internetu setkala s vážným vyjádřením holek , co takove borce měly...

autor
7. říj 2024

U mě jsou to asi ty klasícké monny a danny issues, tzn. doma jsem slyšela jak má mít slušná holka pořád kolena u sebe, jak jsem se na někoho podívala, tak jsem byla pomalu za děvku, takže asi těm chlapům vysílám signály, že jako ani náhodou... Ale jak se toho zbavit, to teda nevim.

saraca
10. lis 2024

@ai30 myslíte že u profíka který jich má denně 10 je to jistota a čistota?

Strana
z2