Kde v Praze najít příležitostný sex s grácií?
Ahoj, snad nikoho nepohorším, ale jsme tu snad dospělé a žijeme ve 21. století... Jsem nějaký ten pátek sama a chtěla bych občasný sex bez závazku. Autoerotika mě už nebaví, chtěla bych zase penis v pochvě. Jak na to? Nechci nikoho ze známých, ani z práce, nechci to komplikovaný. Problém je, že nejsem zrovně žena vamp, ani ne tak vzhledem, spíš povahou, Měla sem za celý život dva chlapy... takže prosím zkušené samice o radu. Kam byste v Praze šly, a jak se chovaly, Aby bylo jasné, o co jde, ale zároveň jste neztratily důstojnost a nepůsobily jako kurvy? Díky.
@veronicka89 ja nevim, ja zas o sobe řikám ze jsem plodná samice 😅 a dokonce jsem narazila na borce, který me dokázal za 2 minuty zbouchnout 🤣
@veronicka89 fakt ne? To já už nějakého viděla 😀. Hlavně na začátku, když je fakt vydrazdis, tak to nedá hodně chlapů, i když pak mají výdrž dobrou😀😀
@martinka_33 to se říká, to je pravda 🙂 Tak já jsem schopná se bavit s kýmkoliv a kdekoliv, ale já jsem deformovana z práce. Ad kamarádky, taky jich mám méně, ale o to důležitější. Za to kamarádů spousty 🤣🤣
@blondynka400 bavime se o ,, . V nejlepsim pripade narazis na borce, co se udela za 3 minuty a muzes zacit zase od znova.,,
Takže to není nikdo kdo normálně vydrzi
@veronicka89 fyi
Hyperbola
rétorický pojem. záměrné zveličení
V literatuře a rétorice se jako hyperbola, nadsázka či zveličení označuje záměrné přehánění skutečnosti s cílem zdůraznit subjektivní závažnost.
@ai30 🤣
Aha tak to je zajímavé , ptz ja se na internetu setkala s vážným vyjádřením holek , co takove borce měly...
U mě jsou to asi ty klasícké monny a danny issues, tzn. doma jsem slyšela jak má mít slušná holka pořád kolena u sebe, jak jsem se na někoho podívala, tak jsem byla pomalu za děvku, takže asi těm chlapům vysílám signály, že jako ani náhodou... Ale jak se toho zbavit, to teda nevim.

@martinka_33 jo ale napsala bys to tak 😀?