icon

Největší výběr prvních (bf) bot v Praze. Poradíte, prosím?

uzjetotak
17. čer 2020

Zdravím, poradí mi, prosím, někdo osvědčenou prodejnu dětské obuvi, kde mají opravdu široký výběr (ideálně barefoot/kompromis) značek k vyzkoušení? Sháním letní, menší velikost pro první krůčky a širší nožku a vysoký nárt, nechci objednávat naslepo :(

hope09
17. čer 2020

Boseneboso na Hůrce 🙂

lennus
17. čer 2020

@uzjetotak Kupuju buď u Bačkorky nebo přes net Bosonožka a když dobře změřím, sedí dobře

ruzova_pastelka
17. čer 2020

Ve Smart barefoot je skvělá majitelka, co poradí a doporučí i značky, které zrovna nemá na skladě. Ale obecně mi přijde, že je lepší objet víc prodejen a pak se rozhodnout, v každé mají trochu jiný sortiment.

uzjetotak
autor
20. čer 2020

@ruzova_pastelka Jo, nam prave majitelka rekla, ze na dcerinu buclatou nohu s vysokym nartem nic nema :(

uzjetotak
autor
20. čer 2020

@hope09 Dekuju, mrknu

fifina86
20. čer 2020

@uzjetotak vyrazte do Brandysa a nebo Kolina, daleko lepe zasobene prodejny nez ty v Praze ;)

uzjetotak
autor
20. čer 2020

@fifina86 Vazne? A nejake konkretni? V tom Btandyse?

fifina86
20. čer 2020

@uzjetotak v Brandyse je barego.cz a v Koline barefoot-botky.cz .. s obojim mam super zkusenost ..

lovemusicsun
21. čer 2020

Bosoneboso je podle me top. Vzdycky nam pani dobre poradila a odchazeli jsme se super botkama.

ruzova_pastelka
21. čer 2020

@uzjetotak Aha, tak to je smůla. Pro nás taky nic neměla (napoprvé, podruhé už ano), ale poradila nám, co objednat po netu a to sedlo perfektně...

merope
25. čer 2020

Já objevila v Praze jenom Táboritskou a tu Hůrku. Co se mi líbilo, to jsem tam neviděla. Do Kladna jsem se zatím nedostala, ale asi je to dobrá prodejna.

rencinka87
25. čer 2020

My jezdime do Pisku do Littleshoes.. Je to blby, ale proste v Praze nikdy nemeli takovy vyber na synovu nohu (ploutvicka). Tak to vzdycky spojime bud se spanim mladsiho v aute nebo s nejakym vyletem a jedeme. Bydlime na jihu Prahy, takze to mame hodku cesty, ale jinde jsem proste nikdy nevybrala.