Rybník - bruslení. Někde v Praze?
Prosim brusli se uz na rybniku nekde v Praze? Dekuji.
Pochybuju. Tady (Košíře) včera nebyly pořádně zamrzlé ani louže (pětiletý syn led produpnul na každé, kterou zkusil). Ono to mate, jak leží sníh, ale vlastně doteď moc nemrzlo.
@lednacek22 Jenže tam mají už týden o pár stupňů méně. Bydlím kousek za Prahou, je to tu vyhlášené tím že je tu vždy průměrně o pět stupňů méně než všude okolo a na rybník bych tu nešla ani za zlaté prase, led na něm sice je, ale nevěřila bych mu... ;)
@lednacek22 nikde... Vždyť tu přece ještě pořádně nemrzlo tak jak by mohl být led.
@tyrova dekuji a kde presne, at vim pro priste? Jinak v Praze jsem nenasla nic, asi tu malo mrzlo ci jsou same hluboke prutokne rybniky...
@lednacek22 Mezi autobusovými ( bus 180) zastávkami Strojírenská a Halenkovská. V poli.
Pokud není aspoň 10 pod nulou a nejmíň týden v kuse, tak bych na rybník nevlezla
@te_reza to ja jsem take opatrna. Bohuzel v Praze to zatim nevyslo ale kamaradky uz bruslili, jen to bylo mimo Prahu :(
@tyrova dobre podivam se na to. Dekuji. Myslela jsem jestli nevite treba nazev rybniku. Divala jsem se na mapu a smerem Zlicin jsou tam tri. Moc to tam neznam, ale urcite to najdu i skrz zastavkym dekuji.

@lednacek22 No v Praze... pokud ráda plaveš s bruslema... Na rybník bych ještě nešla, pokud to není taková ta "kaluž"...