icon

Co potřebují děti do školky na celý rok?

sofia_sofiova
12. srp 2024

Zdravím,
prosím zkušenější o radu, co všechno necháváte dětem ve školce? Tedy kromě bačkor? Myšleno to, co v září přinesete a v červnu odnesete:D
Teď nám půjde tříletá dcerka od září do školky a já nějak netuším, co se v běžném provozu hodí/doopravdy užije.
Předem díky za tipy!

Strana
z2
sofia_sofiova
autor
14. srp 2024

@prejeta_zaba jo, asi jo, chtěla jsem si jen ušetřit davové nakupování spojené se začátkem září:D

rencinka87
14. srp 2024

@sofia_sofiova krome backor by nemel byt problem s nicim - proste to chce nakoupit nejaky leginky/teplacky a tricka do zasoby - idealne neco, u ceho ti nebude vadit, ze se to pocinta omackou nebo zamaze treba barvou pri malovani (nas mel ted flicek od cerveny barvy na zadech, prestoze dostavaji takovy ty zasterky, netusim, jak se mu to povedlo 😂) a pak bude potreba nejaky nepromokavy obleceni na zahradu/prochazky (lidl, tchibo..) a holinky. Nejsou to zadny zasadni zmeny oproti tomu, jak deti fungovaly pred nastupem do skolky 🙂

ninive211
16. srp 2024

Bačkory, gumáky, pláštěnka jako základ. Určitě softshellové oblečení na ven - softshellové kalhoty - na podzim tenší, podle teploty si pod ně buď nechá tepláky, ve kterých je ve školce, anebo si tepláky vysleče a bude jen v těch softshellách. opravdu nejlepší věc. Pyžamo do školky, náhradní spoďáry a tričko (pokud je prasátko, tak klidně i dvě, tři). Čepice, nákrčník bunda - v tom přišel z domu. Já jsme nikdy do školky nějak nestrojila, vždy jsme svlíkli minkinu, vrchní gatě (ty softshellky,) přezul se a mazal do třídy. Takové ty věci jako papírové kapesníky, mýdlo, hrneček, to vám řekne školka na prvních schůzkách, jak to mají

pampelina18
19. srp 2024

@sofia_sofiova
Tak oblečení na převleční, pyžamo, oblečení na cvičení, holínky, pláštěnku. Oblečení kdyby náhodou. A zabalit si pevné nervy.
U nás to bylo tak, že jsem věci donesla a každou chvíli nám je někdo ukradl. Takže jsem si nakonec v červenci neodnasela nic, jelikož už to někdo lohnul 😂😂

pampelina18
19. srp 2024

@sofia_sofiova v klidu, pokud půjdeš do školky jako je u nás tak díky určitým lidem, budeš každý měsíc na kupovat nové a nové věci 😂

andelka
19. srp 2024

Nám když se něco ztratilo,tak se to časem našlo. Jen asi jedna Čepka a pár rukavic ne. Ale to mu prostě někde vypadlo na zahradě nebo na procházce.

Strana
z2