icon

Co si vzít s sebou do lesní školky? Ověřená výbava pro děti

kozaci
18. srp 2022

Ahoj holky co máte dítka v lesních školkách.
Co se vám osvědčilo aby dítě mělo sebou?
Díky!

sirinfirst
18. srp 2022

Boty s gore texem a vše ostatní ze softshellu 😀

hojda
18. srp 2022

@kozaci skolka bam dala seznam veci,ktere jsou vhodne.

sirinfirst
18. srp 2022

Z výbavy batůžek s hrudní sponou a takovou skládací pěnovou podložku na sezení (Decathlon)

pinkninja
18. srp 2022

Kvalitni obuv, kvalitni batoh se sponou pres hrudník, na zimu merino ponozky, rukavice tenké od 7 st niz, nepromoky, nic drahého na sebe 🥴(nase dite je destruktorka), kvalitni termoska na chladné dny.

mi35
20. srp 2022

Do chladného období merino prádlo - dcera má 3 páry. Pláštěnka - pončo z Decathlonu, která zakryje i batůžek. Gumáky Demar Mammut - v zimě slouží jako sněhule. Kukla s merinem. Batoh má dcera Boll, ale budeme pořizovat Deuter Waldfuchs. Na pití termoska Thermos.

veronicka89
20. srp 2022

Nejsme v lesni skolce ale mame par veci stejnych a nektete tipy vim od holek ..

Boty viking ( s primesi vlny )

Bundy kalhoty pogumovane...
Funkcni podvlikaci veci nej s vlnou kombinovane...

Zni veci HH nebo Reima

A co se da goretex ...

veronicka89
20. srp 2022

A ja zas zadtavam prave naopak vrchni vrstvu drahou ( reima i helen hansen...jezdi prdeli po skale a nic se obleceni nestane...

lesniskritci
20. srp 2022

My máme ověřeno na předškolačce a tříletém: kvalitní batůžek určitě se sponou přes hrudník (Deuter vydrží o moc víc než Boll), gumáky Demar Mammut, ty jsou bezkonkurenční, triko a podvlíkačky z merina, na zimu i ponožky z merina, na zimu fleecové mikče, aspoň dvě sady “bláťáků”, několikatery softshellky, na zimu tmavé oteplovačky se šrákama a bundu co hned nepromokne, kuklu z merina a v zimě přes to čepici, pogumované klobouky do deště, od podzimu fleecové rukavice, pogumované do deště, lyžařské palčáky přes fleecové do zimy, karimatka do batůžku, pláštěnka na batoh, termoska od podzimu do jara s pítkem, jinak zdravá láhev (neteče), krabička na svačinku, plastový pytlík se zipem na náhradní ponožky a rukavice do batůžku. Možná mě ještě něco napadne později 🤗😉

grelen
20. srp 2022

@lesniskritci
@mi35
Trochu se pripichnu k diskusi, muzu se zeptat kde nakupujete? Ja mam problem ze jinde musim shanet ponozky, jinde poradny rukavice, jeste jinde objednavam softshell...

kozaci
autor
20. srp 2022

Diky moc všem za konkrétní typy!!!!

kozaci
autor
21. srp 2022

Můžu se ještě zeptat, jaké spodní funkční prádlo kupujete?

lesniskritci
21. srp 2022

@grelen Merino ponožky značka Crawler, triko a podvlíkačky za nás nejskvělejší Zajo komplet, také si merino pro děti šiju, bláťáky kalhoty i bunda Lidl, rukavice do deště Lindex, kloubouk do deště Reima, softshellky letní, jarní i zimní si šiju sama a máme jich víc na střídání, mám vlastní střih do napletu v pase i s náplety na nohavicích, který nám maximálně vyhovuje. Gumáky Demar Mammut, už je možné koupit i druhè náhradní vlněné vložky - ty ne vždy přes noc stihnou uschnout.

mi35
16. zář 2022

@kozaci Merino prádlo - něco z druhé ruky (na FB je sk. Merino bazar), něco Lindex.

mi35
16. zář 2022

@grelen Bohužel také tak.

lesniskritci
16. zář 2022

Ještě jsem předtím zapomněla na Merino kukly 👍 ty nemají chybu.