Co všechno nachystat do školky?

miix
23. srp 2015

Syn začne chodit od září do školky, sice máme seznam, ale nevím si rady kolik náhradního oblečení mu nachystat to tam třeba vůbec není. Jak jste to zvládali je to pro nás poprvé, syn je mamanek a trochu taky vztekloun mám s toho docela strach. Díky 🙂

leikkka
23. srp 2015

my taky jdeme poprvé, oba kluci naraz 🙂 nemame jeste zadne informace, ale seznam je urcite ve vsech skolkach stejny🙂 nahradni obleceni budu davat 2x trenky, 2x ponozky a 1x teplaky a 1x tricko 🙂

majkoz
23. srp 2015

Jestli jsou paní učitelky v pohodě, tak si s mamánkem poradí 😉 Třeba bude při Tvém odchodu brečet až řvát 😉 , ale za chvíli bude v pohodě. Je to těžké v takové chvíli odejít, ale nedá se nic dělat, i takové situace můžou nastat, a třeba bude synek úplně v pohodě, zaujatej novýma hračkama, že si ani nevšimne, že mamka šla...
Náhradní oblečení: vždycky jsem klukům dávala náhradní trencle, bo slipečky,tričko, tepláčky, ponožky, v zimě punčocháčky..To spodní prádlo možná raději dvakrát, nehoda se může podařit i dvakrát že 🙂 Určitě holinky!!!

cenichmat
23. srp 2015

Náhradní dej komplet jedno oblečení dovnitř, jinak záleží na tom, s čím má příp. problém-s pocintáváním u jídla nebo třeba s učuráváním, tak hlavně podle toho se řídit.

buldrik
23. srp 2015

jak rikaji ucitelky u nas ve skolce, rodice to nesou mnohem hur nez deti. Nektery deti rvou pri odchodu jako by byl konec sveta, ale jen co se zaklapnou dvere, jsou v pohode (vetsina).
Z obleceni ... Nechavam dlouhy kalhoty, kratasy, 2 tricka s kratkym a dve s dlouhym rukavem. Jeden dva pary ponozek. Jinak nase skolka ma i erarni obleceni, kdyby nahodou neco chybelo.

pavlapl
24. srp 2015

Budu davat jedny trenky, tričko, teplaky, ponožky a v zimě punčochy.

betelgeuzz
24. srp 2015

Náhradního oblečení tam míváme jednu sadu - kalhotky, ponožky, triko, tepláky. Holky to použily vyjímečně, že se třeba jednou za rok polily u oběda, nebo šláply v ponožce do mokrýho. Nikdy nebylo potřeba víc. Ale záleží na dítěti, pokud se třeba počurává, nebo se při každé příležitosti polije, tak toho bude potřebovat víc.

bureska
24. srp 2015

My máme ve skříňce ještě plášťenku a větrovku (chodí ven za každého počasí). A náhradní oblečení toho, co má na sobě. V létě kraťásky a tričko, v zimě tepláky, tričko s dlouhým rukávem a mikinu.