icon

Hezký dětský časopis pro předškoláka. Doporučíte, prosím?

nika110818
15. zář 2025

Ahoj, prosim, muzete doporucit nejaky hezky a kvaitni detsky casopis? Dcerce je 4,5 roku, chtela bych jiz neco malicko i s predskolni tematikou, ale znam jen Medu Pusika. 😊 mate nekdo zkusenost? Dekuji mockrat.

hennrietta
15. zář 2025

Po dceru, která má 4 roky, se mi nejvíc líbí Sluníčko a Dráček. Mám i předplatné.

petulkadodo
15. zář 2025

@nika110818 U nás je oblíbená Hvězdička

palja
16. zář 2025

@nika110818 my máme hvězdičku, je tam i grafomotorika pro skolkove děti. Mladší dcera má puntíka, ale to jsou spíš jen obrázky k prohlížení.

malytlustyhroch
16. zář 2025

@nika110818 mne prisel nejpeknejsi pro tenhke vek "Ctyrlistek mini."

jaja01k
16. zář 2025

@nika110818 Moje děti měli nejradši Puntík.

alice180
16. zář 2025

Tak já přidám ještě jeden a to Šikulka 🙂. Mne se líbí jak je to nakreslené, stránky jsou z tvrdšího papíru. Vychází měsíčně. V každém čísle jsou vzdělávací úkoly jako například co patří mezi ovoce a zeleninu, protiklady. Najdi rozdíly, co někam patří a ne. Nebo různé úkoly jako, kdo se na obrázku nechová správně atd. Několik menších pribehu s otázkami. Takže porozumění textu. Pak je tam příběh a k tomu si vystrihas pexeso. V každém čísle je také grafomotorika, angličtina a mensi vyrábění, na které stačí nůžky a lepidlo. Takže napr. Jsme vystrihli dort a ozdoby a pak to lepili. Či pirátskou loď.

hanka_12345
16. zář 2025

Me se ty casopisy teda nelibi vubec. Stoji to ranec (klidne 60kc) a ve finale.je.tam docela prd a samozrejme se nesmi zapomnet na reklamy.pres 3 stranky. Ja kupovala od Svojtky takovy.pracovni sesit,je.to mnohem lepsi a.za ty penize.je.tam toho 3x.tolik

Kdyz to srovnam.trrba s ucebnici do prvni tridy taknje tam toho tak na stejno, u trch casopisu hlavne vse pismem pres.pul stranky aby tam toho bylo co nejmin