Jak řešit nehodu dětí ve školce?
Zdravím všechny, mám takový zvláštní dotaz. Jestli jste se někdo setkal stím, že vaše dítě mělo ve školce nehodu 💩a paní učitelka vám 💩 zabalila do trenek a v sáčku předala dom.
Asi stále nechápu, je mi jasný, že to mají učitelky těžký a že jim může přijít nechutný řešit 💩ale je to takový problém to 💩 vyklepnout do záchodu.?
Ještě mi v šatně při předávají říká, že naštěstí bylo tuhý 💩🙈
Málem mě doma při otevření kleplo. 🙈
@hanyzka11 tak já tu napíšu jako ředitelka MŠ
Výkal je považován za nebezpečný odpad. To za prvé. Z hygienického hlediska je naprosto nemyslitelné, aby paní učitelka toto jakkoli čistila nebo zkoumala, jestli bobek zůstal v nohavici. Prostě zlikviduje to nejnutnější, dítě umyje, převleče. Zbytek si řeší rodiče. Navíc paní učitelka má ve třídě celkem až 28 dětí a je na ně zpravidla většinu dne sama. V její náplni práce rozhodně není dětem proplachovat trenýrky.
@wahu a je tedy i běžné, že to tuhé 💩zaroluje rodičům do trenýrek? Není více hygienické to hovino z trenek vyklepnout do záchodu?
Já tu v žádném příspěvku nepíšu, že jsem po učitelce chtěla aby mi trenky prala. Šlo mi čistě jen o to proč mi to 💩 zarolovala do trenek 🙈
Zkrátka to udělala proto, aby to bylo pro ni a její práci maximálně rychlé a efektivní.
Na jednu stranu píšeš, že jsi zdravotník a na druhou bys házela kvůli bobku trenýrky do popelnice. Vždyť je jedno, kolik toho v těch trenýrkách je, špinavé už stejně byly.
prosim uz nekdo ukoncete tuto diskuzi o hovně
celkem nedávno tu byl totožný dotaz a diskuze, kdyžtak mrkněte, názory tam byly jak od maminek, tak učitelek
celkem nedávno tu byl totožný dotaz a diskuze, kdyžtak mrkněte, názory tam byly jak od maminek, tak učitelek
@moudivlacek to je ten samy dotaz
@moudivlacek to je ten samy dotaz
@hanka_12345 vždyť to píšu, že tu ten samý už byl :D jestli má někdo potřebu to psát podruhé, jeho problém, pokud je to někdo jiný, má odpovědi i tam, ono víc toho už stejně nikdo nevymyslí :D
@hanka_12345 vždyť to píšu, že tu ten samý už byl :D jestli má někdo potřebu to psát podruhé, jeho problém, pokud je to někdo jiný, má odpovědi i tam, ono víc toho už stejně nikdo nevymyslí :D
@moudivlacek to bude ta sama osoba. Je to napsany stejne,nebo v 99% stejne
100 lidí, 100 názorů. Jako dokážu pochopit tu učitelku, ale lidsky mi to přijde na hlavu dávat někomu dom hovno. 🙈
Ale tu je zase chytrých žen. Koník už není to co býval. Samé paranoidní ženské.
Zkrátka to udělala proto, aby to bylo pro ni a její práci maximálně rychlé a efektivní.
Na jednu stranu píšeš, že jsi zdravotník a na druhou bys házela kvůli bobku trenýrky do popelnice. Vždyť je jedno, kolik toho v těch trenýrkách je, špinavé už stejně byly.
@eviicka ano jsem zdravotník a lidsky to nedokážu pochopit. To je jako bych dávala hovna pacientů jejim rodinám dom 🙈
@moudivlacek to bude ta sama osoba. Je to napsany stejne,nebo v 99% stejne
@hanka_12345 a ten příspěvek o kterém tu mluvíš je tady někde? To je super vědět, že má někdo podobnou nebo stejnou zkušenost.
Tak se učitelky zeptej
Ahoj, nám se to taky stalo, ve skříňce mě čekalo přesně takové překvapení- pytlík se slipy a kakancem. Je to fakt nechutné...nic nenadeláte, pokud se vám s tím nechce dělat tak vyhodit celý pytlík..já jsem to rozbalila a skoro mě...
@molu18 já na to přišla až doma noo. Kdyby mi to řekla tak je asi hned vyhodím. Mě šlo spíš o to jestli je to běžný stav nebo jen problém té jedné učitelky.
A komentáře se tady dost rozcházejí, dokonce jsem byla nařčena, že jsem troll nebo co to tady dámy hází za výrazy.
@molu18 já na to přišla až doma noo. Kdyby mi to řekla tak je asi hned vyhodím. Mě šlo spíš o to jestli je to běžný stav nebo jen problém té jedné učitelky.
A komentáře se tady dost rozcházejí, dokonce jsem byla nařčena, že jsem troll nebo co to tady dámy hází za výrazy.
@anonym při předávání ti říkali, že je naštěstí tuhé a tys na to přišla až doma? Si trochu protiřečí,ne?
Mě dávali domů počůrané plíny. I kdyby mi dali 💩 v jakékoliv formě,tak bych to přijmula jak to je a byla bych ráda, že to dál nerozebírají.
@anonym při předávání ti říkali, že je naštěstí tuhé a tys na to přišla až doma? Si trochu protiřečí,ne?
Mě dávali domů počůrané plíny. I kdyby mi dali 💩 v jakékoliv formě,tak bych to přijmula jak to je a byla bych ráda, že to dál nerozebírají.
@te_reza ano, řekla jen naštěstí bylo tuhé. Ale neřekla, že ho zabalila do trenek. To by mě fakt nenapadlo, že se to tak dělá. Kdo si tu protiřečí? Hledáte v té psané formě něco co v tom není. Achjo.

@gruyerre jenze tech ucitelek je tam vice, pokud maji treba i AP tak tam jsou 3.... jedna ucitelka na 17 deti to neni snad nikde uz dneska. Takze nechapu proc jedna nemuze jit to vyresit na wc. A ty maly prtata co sotva nastoupily tak urcite nehody mivaji
@hanka_12345 pokud to není soukromá MŠ, tak rozhodně nemohou být dvě učitelky celý den. Překryv vychází na max 3hod denně. Zdytek je učitelka sama.