Jak vybrat levný tablet pro malé děti?
Ahoj, chtela jsem se zeptat, vy kdo jste pořizovali tablety speciálně pro malé děti, jaké jste brali?
Chceme koupit dětem, aby si tam mohly přehrávat něco na youtube,mít pár her a netrnuli jsme,že rozbijí náš.
Zatím na nic extta dalšího ho nepotřebujeme. Asi jediné kritérium je co nejnižší investice.
Vyskakují na mě takové ty vyloženě dětské, máte někdo zkušenost? Jestli to je dostačující, nebo koupit něco jiného...
Moc díky!
@fifinka2020 Naše má tenhle a naprostá spokojenost DOOGEE U9KID Tablet 10.1" IPS 5060 mAh Android13 7 GB + 64 GB OTG/WiFi6/TYPE-C
@anonym_504f9c 4 a 8
@fifinka2020 pro 8 letou rozhodně ne ten dětský. Já se po něm tenkrát koukala taky a vesměs všichni píší, že se to seká a pořádně se na tom nic nedá. Ani ten film to po čase nezvládá a lepší hru už vůbec ne. Pro mini dítě asi ok, ale pro dítě 8 let vážně ne. My nakonec dostali od tchána jeho starý tablet, po pár měsících odešel do věčných lovišť (ne vinou dětí) a byla jsem za to ráda. Můj plán byl, že si tam stáhnou vzdělávací hry a občas kouknou na pohádku a nakonec se na tom naučili akorát sledovat pí*****y na YouTube.
@fifinka2020 pro 8 letou rozhodně ne ten dětský. Já se po něm tenkrát koukala taky a vesměs všichni píší, že se to seká a pořádně se na tom nic nedá. Ani ten film to po čase nezvládá a lepší hru už vůbec ne. Pro mini dítě asi ok, ale pro dítě 8 let vážně ne. My nakonec dostali od tchána jeho starý tablet, po pár měsících odešel do věčných lovišť (ne vinou dětí) a byla jsem za to ráda. Můj plán byl, že si tam stáhnou vzdělávací hry a občas kouknou na pohádku a nakonec se na tom naučili akorát sledovat pí*****y na YouTube.
@cherie24 my ted meli prave taky stary pouzity (hodne) a bylo to takove na nic,protoze krome youtube uz na tom vlastne nic neslo 😁. Ten se rozbil a deti si obcas berou manzeluv novy,ale to je nekdy o nervy. Chci i neco,kdyz jedeme pryc,at mame na cestu a tak... pouziva to vic mladsi, starsi obcas kouka s ni,obcas na tom neco hraje,ale ma vicemene 2 hry,tak jsem si rikala,ze by ten detsky mohl stacit (s tim,ze na "lepsi" hry holt obcas vyuzije ten manzeluv). Ale prave hledam zkusenosti,jestli ty detske nejsou uplne naprd. Ale asi taky zalezi na typu (da se sehnat za 500, ale i za 4000)
@fifinka2020 Naše má tenhle a naprostá spokojenost DOOGEE U9KID Tablet 10.1" IPS 5060 mAh Android13 7 GB + 64 GB OTG/WiFi6/TYPE-C
@klokanka31 diky,na ten jssm dneska koukala

Jak staré jsou děti?