Jak zvládnout vztek a pláč u tříleté dcery?
Ahoj holky, chci se na něco zeptat. Mám tříletou dceru a 9 měsíční holčičku. Starší je hodná, neubližuje dětem a chová se k nim slušně. Ale když někomu něco dělá třeba někoho hladí nebo dává pusu třeba při čemkoliv prostě tak zatíná zuby. Má v sobě nějaký nahromaděný vztek. Ale to dělá i u nás u dospelaku. Bita není, nějak extra se na ni nekřičí tak normálně se i snažíme vést ale děvče nám trošku skáče po hlavě. Je to malý generál. Co přijde ze školky tak pořád pláče, když nedostane co chce tak pláče... Mate nějakou radu?
Ahoj, co zkusit třeba nějaký spor/aktivitu, aby se vyblbla a trochu unavila nebo se případně více dostala mezi lidi. To by mohlo pomoct, nemyslíš? My takhle chodíme s malým na Gymnathlon (myslím, že už mají kurzy pro děti snad od 2 let) a malý se tam vždy hezky unavý a chodíme domu spokojení. Občas měl také se vztekem problém, ale musím říct, že od té doby co takhle chodíme je to mnohem lepší. A ani nemáme problém, že by se tam vztekal, když mi něco nejde. :D
@evik_91 a pro takhle malé děti něco takového je? To by mě právě hrozně zajímalo,.protože má vážně prejimu energie a evidentně potřebuje vybít víc 😂
@evik_91 a pro takhle malé děti něco takového je? To by mě právě hrozně zajímalo,.protože má vážně prejimu energie a evidentně potřebuje vybít víc 😂
@luna03 Zkus tad mrknout na jejich stránky, koukam, že už dokonce od 2,5 let 🙂 https://www.gymnathlon.cz/

Ahoj, co zkusit třeba nějaký spor/aktivitu, aby se vyblbla a trochu unavila nebo se případně více dostala mezi lidi. To by mohlo pomoct, nemyslíš? My takhle chodíme s malým na Gymnathlon (myslím, že už mají kurzy pro děti snad od 2 let) a malý se tam vždy hezky unavý a chodíme domu spokojení. Občas měl také se vztekem problém, ale musím říct, že od té doby co takhle chodíme je to mnohem lepší. A ani nemáme problém, že by se tam vztekal, když mi něco nejde. :D