Omlouvání dětí ve školce z rodinných důvodů - možné důsledky?
Maminky, jak omlouvate sve deti kdyz nejdou do skolky treba kvuli vyletu rodinnému, nebo chce byt proste doma semnou nejaky den. Jsem jeste na materske a nejakou dobu jeste budu, jelikoz cekáme druhe a dcera nastoupila do skolky. Ale kdyz sem doma, nepotrebuji aby tam chodila denne. Rada sem s ni, ale zaroven sem rada kdyz ma nejake dny spestrene skolkou od 8:00 -12:00. Ma 3 roky. Kdyz je dite nemocne ve skolce vyzaduji podrobne info o jakou nemoc se jedna apod. Coz chapu. Ale co kdyz si ji chci proste nechat doma jen tak? Staci napsat rodinne duvody? Nemel by s tim mit snad nekdo problem? Dekuji za odpovedi.
Mame appku Nase MS, neni tam prednastaveno nic. Pisu vzdy rodinne duvody pro tyhle situace. Klidne opakovane. Nemam predskolaky, takze to neni povinne, ale beru to jako info pro ucitelky, vi kdo jim neprijde a je to pro ne urcite lepsi.
@95newmommy2020 naprosto skvely 😂😂
Ty jo v celku koukám. U nás nikdo nic neřeší. Musí být do 8 ve školce. Když není, automaticky mu odhlásí jídlo a nikdo neřeší proč tam není.
@1eso1 Tak to v nasi skolce pozaduji omluvení do 7:15 kvuli obedu. Kdyz se jedna o nemoc, chteji podorbmosti zda jsou to nestovice, neco infekcniho apod. Ale vzhledem k tomu ze neplánuji davat malou do skolky denne zatim, tak me zajimalo, jakym zpusobem dite omluvit zda resit podrobnosti nebo proste napsat ze jen neprijde
Moc vsem dekuji😊😊
Myslím, že úplně bude stačit, když použiješ formulku "z rodinných důvodů" 😀 Nemá je to co zajímat. 😀
ja jsem mega rada za apku v mobilu, zadny zbytecny detaily se nemusi psat, a staci do 8h rano jen kvuli odhlaseni obeda.
Já si obědy ve skolce musím odhlásit sama, školku to vůbec nezajímá, akorát se první den ptají, jestli si pro neodhlášený oběd přijdu...
A jde to teda buď předchozí den, nebo do 7h rana toho dne, kdy bude chybět 😉 ale jde o školku žádné drama bych kolem omlouvani nedělala, zrovna dneska mám 6letaka doma, jdeme na logo az odpoledne, tak máme čas pro sebe.
To je pro mne něco nového. Pokud jedeme pryč, tak poslední den syna ve školce učitelce řeknu, že nepřijde, protože jedeme na výlet/ dovolenou. A když je nemocné, tak nic nemusím hlásit. To většinou oni mě řeknou, že na něj něco leze, začal více smrkat, či mít kašel.

Předškoláka jsem omlouvala přes aplikaci, jen nemoc, rodinné důvody. Když byl mladší řekla jsme jen, že nepřijde a hotovo, nebo jsme poslala SMS, že je nemocný.