icon

Poprvé ve školce. Mám se těšit nebo být smutná?

akah
28. srp 2007

nevím jak začít jsem tady nová,ale má dcera jde poprvé do školky nevím jestli mám být z toho smutná,protože se těší,nebo být nadšená že chce mezi děti

Strana
z10
vojtisek2007
19. zář 2010

ahoj, já bych měla ještě takovej "praktickej" dotaz ohledně zimy a školky - dáváte dětem do školky bundu+zatepl.kalhoty, nebo je lepší pořídit kombinézu ???

zany
21. zář 2010

@vojtisek2007 - Honzík nosil do školky soupravu - zateplené kalhoty a bundu 🙂 Ale viděla jsem, že některé děti nosily i kombinézu 😉 Bundu jsme pak unosili i pak, kdy už to nebylo na oteplovačky, ale na cestu stačily už jen kalhoty a punčocháče 😉 A na zahradu teplejší šusťáčky 😉

drago
21. zář 2010

My budeme mít obojí -zateplené kalhoty s bundou a kombinézu. Záleží na počasí, když je hodně sněhu a velká zima tak dávám kombinézu, jinak bundu a zateplené kalhoty. 🙂

vojtisek2007
21. zář 2010

Mě jde hlavně o oblékání - sám se neobleče, tak aby měli p.učitelky "lehčí" práci.... 😀

betuse
21. zář 2010

@vojtisek2007 lepší je asi kombinéza, i z více důvodů - oblékání, sušení v mš, a netáhne mu na záda, když jsou bobovat apod. Holky , já když někdy vidím ty děti a holá záda v mrazu- no to by babičky maminkám dala co proto... 😀

vojtisek2007
21. zář 2010

@betuse to mě je jasný, že kombinéza je lepší, podto jen punčochy ve kterých bude běhat ve školce (už jsem udělala zásobu 🙂 ) mě jde o to, co se bude líp nebo rychleji učitelkám oblékat, protože Vojtík je v nejmenší třídě, tzn 3leté děti a tak budou mít v zimě s oblékáním práce nad hlavu...takže jestli je snažší obléct kalhoty s kšandama a bundu nebo tu kombinézku...mě osobně se líp obléká dítěti kombinéza 🙂

petra.v
22. zář 2010

Ahoj holky,tak my jsme šly dnes prvně do školky..Anička naprosto v pohodě,zato já slzela jak pošuk 😔 tak snad se Aní bude líbit 🙂

Strana
z10