Spí tříleté dítě ve školce, když doma nespí?
Zdravím ženy,
Malá teď v pátek nastoupila do školky a docela tam projevila zájem o to, že půjde spinkat. Ale já už s učitelkou byla dohoda, že půjde dom po obědě.
Doma mi už nespí tak rok.. až na pár výjimek. Ona by i snad spala ale nějak se mi nedaří jí doma uspat, v posteli nevydrží a furt utíká k hráčkám. Takže smůla a pak kolem 16h je protivná 😂.
No původně jsem chtěla jí ve školce nechávát a zkusit zda spát bude či ne... Ale váham!?
Máte s tím zkušenosti???
Kamarádka učitelka ve školce mi tvrdí že spát bude 😂ale nevím no
Syn nespal přes den od roka. Co nastoupil do školky spí tam pravidelně.
Obě děti 🤣 doma naspali od 18m po obědě, ve školce skoro pokaždé ....holt jiný režim a únava 😁 Když náhodou nezabili, u nikdo nic neřešil/ neřeší. Hlavně že leželi a byli potuchu
Ano ve skolce spala, dokonce ji kolikrat nemohli vzbudit jak vytuhla ale treba o vikendu nebo kdyz byla doma tak ne
Ano.
Ve 3 letech doma už nespávala, ve školce ale spala. Teď v téměř 4 letech už nespí ani ve školce
Ano, dcera přestala doma spát kolem 3.roku,v MŠ usnula vždy ještě v 6,5l...
Tak dávám vědět, že dcera oba dva dny (včera a dneska) ve školce spala. Doma už nějakou dobu nespí, výjimečně se sem tam stalo, že usnula. Ve školce v pohodě 🙂. A prý spala oba dny cca hodinu, večer šla spát tak, jakoby přes den nespala, takže jsem fakt spokojená 😁. A ona vypadá, že je taky.
Ano, spal. Teď je v první třídě, v družině usíná a když šel domů po obědě a nahnala jsem ho do postele, tak neusnul :D
Dcera doma nespí po obědě již od 2 let teď ji je 5 a ve školce chodí po obědě normálně spát.
Mě nedpí ve školce, čemuž se divím. Čte si knížku.

Asi záleží. Obě děti přestali doma doma spát asi ve 2,5 letech. Starší nastoupil do školky jako čerstvý čtyřleťák a nikdy tam neusnul. Ale byl tam teda odpoledne málokdy. Když někde výjimečně odpoledne usnul, byl to večer Mordor do 23. Mladší šel do školky kousek po 3. roce, teď jsou mu 4 a když je tam občas do odpoledne, tak vždycky spinká a i večer jde v pohodě spát. Co dítě, to originál🤷