icon

Stali jste se někdy neplatičem v MŠ?

madre1
27. kvě 2015

Když se Vám to stalo poprvé,jak to s Vámi vedení MŠ řešilo?
Hrozilo Vám vyloučení dítěte z MŠ?
Děkuji za odpovědi 🙂

lv
27. kvě 2015

Ve školce vždy byl lísteček na nastence, kde byly psané třeba 2dlužné měsíce, nevyloučili nikoho, pokud vím.

zzuzinda
28. kvě 2015

Já byla ve školce v klubu rodičů a v naší třídě bylo několik rodičů, kteří nepaltili příspěvky ani školkovné. Fungovalo to tak, že s některými šlo se osobně domluvit, platbu odložit, rozdělit, pokud na tom nebyli finančně dobře, nikde se to neventilovalo. Někteří neplatili, ani po domluvě, ani po předání dopisu, prostě nezaplatili. Vyloučené žádné dítě nebylo.

deathy
28. kvě 2015

Myslím, že se prostě občas stane, že člověk nějakou platbu zapomene zadat... nám se to taky asi dvakrát za ty tři roky stalo. Ještě ze začátku, kdy jsem neměla pravidelný příjem. Vedoucí MŠ mě tenkrát normálně oslovila, že teda jako peníze ještě nemají... a já Aha, pardon. Dodáme. A vše v klidu, žádný hrozby vyhazovem. Pak se naházely trvalý příkazy a čau.
Slovem "neplatič" bych označila fakt někoho, kdo vyloženě x měsíců neplatí nic, např. ani jídlo atd. a je mu to fakt kdesi... Ale né někoho, kdo třeba omylem zapomene jednou dvakrát zaplatit.

veruska007
28. kvě 2015

Mně se to nestalo. Platby si hlídám. Pokud jsou rodiče sympatičtí, tak to řeší ekonomka individuálně. Pokud ne, čeká se na záminku ... na základě šušknady takhle vyletěla minulý měsíc jedna holčička.

sarihy
Autor odpověď smazal