Stříhání 3leté slečny, když neposedí 😂. Stříháte doma či chodíte ke kadeřnici?

27. srp 2023

Zdravím... Naše malá vypadá jako Jezírka 😂 má delší vlasy ale nechce gumičky ani čelenku.. vypadá jak strašák 😂. Nastupuje do školky a tak jsem si řekla že by bylo fajn jí ostříhat... Máte někdo zkušenosti se stříháním akčních děti 😂😂.. Strihate doma či chodíte ke kadeřnici?

klokanka31
27. srp 2023

Naše tříletá je akční ale hlavně se stříhání bojí. Vždycky jí musím něčím uplatit 😂

rebe
27. srp 2023

Stříhám doma. U kadeřnice vypadal výsledek hodně podobně, ale stálo to pár stovek. Chce to ručník přes ramena, protože padající konce je lechtají. Kolem obličeje nechat až na konec, tam je to nejnepříjemnější. A do ruky mobil s pohádkou.

emillyhk
27. srp 2023

Máme kluka, 2,5 roku. Ale taky neposedí, vrtí se... Stříháme v dětské židličce, pouštíme pohádku, potom se jde vždycky hnedka koupat, na to se těší 😄 My ho teda bereme strojkem, půjčujeme mu ho před stříháním i do ruky, osahá si ho a dobrý. Samotné stříhání zabere tak 5 minut, dalších zhruba 10 minut jsou opičky během stříhání - vezmeme kousek, zalechtá to nebo něco, dáme pauzu, ukážu třeba na plyšákovi nebo na své ruce, že je to ok. Znovu si to zkusí sám, dobrý, stříháme dál. Hlavní je náš klid, udělat z toho zábavu. Hodně nám pomohl jeden díl Cocomelon - táta stříhá syna strojkem, tak zkuste najít něco podobného s holčičkou.
A ještě malý tip - než se do toho pustíš, koukni na nějaká videa, jak kadeřník stříhá děti. Ono se to nezdá, ale dost to pomůže i tobě že potom s nůžkami v ruce už nebudeš váhat 😉

gdpr
27. srp 2023

Chodíme ku kaderníčke a stále strihá s pustenou rozprávkou

mama_mila
27. srp 2023

Dcera je dítě, které neposedí, když jsem ji strihala doma (jen ofinu, zbytek jsem si netroufala vůbec, nejsem na to šikovná), tak to bylo takové divoké, ale jednou jsem ji zkusila vzít ke kadeřnici a úplně super, už jsme byli dvakrát a paráda, sama už ji odmítám stříhat 😂 fakt jsem se bála, že nebude v klidu sedět, ale pohoda, ani pohádku nepotřebovala, za těch 200,- včetně dýška mi to stálo (zastřihnout ofinu a vlasy tak 5-10cm). Pak mi říká, jak jí to sluší a jak je krásná, zajdeme třeba na zmrzku nebo pro kouli do vany s hračkou a super 😂

ekou
27. srp 2023

Dcera akční, takže stříhám doma u pohádky. Jen mám vyhlídnuto dětské kadeřnictví, tak uvidíme :D

veronicka89
27. srp 2023

U nas kluci turecke kadernictvi - trva to asi 10 min a vysledek perfektni ( u 2 leteho kdyz uz nevydrzi asi zbylych 5 min poustime pepu 😀

Takze najit kadernici co umi rychle a prezicne a uplatit + pohadku

Starsi si vzdy rekne co chce 😀

teate
27. srp 2023

My jsme byly v Nanny Sassy. Normálně v pohodě. Doma bych nestříhala ani kluka, natož holku. Seděla v dětském autě. Pohádka u nás nefunguje. Pak jí dala různý třpytky a kamínky do vlasů a to se jí líbilo.

kleio
27. srp 2023

Syn je také velmi akční neposeda. Moje stříhací pokusy dopadly otřesně, tak jsem se odhodlala vyrazit s ním ke kadeřnici. Dopadlo to výborně - syn byl novou situací a cizí paní hodně zaujatý a trochu zaražený, takže seděl v klidu a stačilo mu jen lehce přidržovat hlavičku. (Když vzala paní strojek, s obavou v hlase jí upozornil, že mu nesmí ustříhnout ouško 😄)