icon

V kolik vstávají vaše děti do školky?

sonja01
15. dub 2017

Ahojte,
chci se zeptat, v kolik vstává Vaše dítě, když jde do školky? Čeká mě změna práce a syn bude muset vstávat před 6hod do školky.
Děkuji za odpovědi.

Strana
z2
hesstia
16. dub 2017

já vstávám v 5,45, dcerku budím v 6,00 ale budeme se za pár dní stěhovat a nevzali mi ji na přechod do školky, tak ji budu muset vozit do konce srpna přes celé město, takže budeme vstávat obě dvě asi cca 5,30. Malé to je zatím vcelku jedno, chodí brzo spát, kolem půl 8, vstává v pohodě, ve školce si pospí a jak ji vyzvedávám tak unavená nebývá 🙂

vrana80
16. dub 2017

My vstavame o 7.15 ale to mame skolku blizko, keby bolo treba skor tak vstavame skor. Susedia vstavaju o siestej a chalani to v pohode zvladaju.

riakuk
16. dub 2017

Já vstávám ve 4:30 (zvládám to i jako těhotná). Děti i manžela budím v 5:30. Holky mají oblečení připravené od večera a chodí spát okolo 20hod. Odjíždíme v 6:10 a za cca 5min jsme u školky. Když bych měla jít s dětmi pěšky, trvalo by to tak hodinu - je to 2,5km. Já jsem učitelka, takže jsem v práci kolem 6:45, abych si vše připravila. Manžel jezdí do 25km vzdáleného města. Školky většinou zavírají v 8:00, protože pak je řízená činnost.

zuzineckah
16. dub 2017

syn vstává kolem 5. bez ohledu na den 🙈 manžel je nadšený... (vstává s ním on) 😂

valmaxa
16. dub 2017

bydlíme u školky (7 min pěšky). Přivést musím do 9 hod na sváču - no a někdy máme co dělat 😖
Po obědě nespí od 2 let, takže v noci a i ráno vyspává.
I já co se stávání týče sem úplně marná! Nechápu jak manžel když má stávat v nějakou nesmyslnou hodinu (např. 4tá hodina ranní) tak prostě vstane o hodinu dřív aby jako si udělal tu ranní pohodičku a rituálky. Já když vstávala do práce brzo, tak sem vstala 5 minut před odchodem a tak tak sem si vyčistila zuby 😅
Jako kdyby se stalo že by jsme já i syn prostě museli stávat nějak brzo, tak by to asi byli šílený rána.
Ale naštěstí makám doma 😎

drzticka81
16. dub 2017

Ja teda zatim nepracuju-jsem uz pet let na RD a cekame treti,syn chodi druhym rokem do skolky a muzeme tam byt nejpozdeji do deviti-nejak se nejsme schopni vyhrabat-v osm vychazime,tak kolem puldevate tam muzeme byt......vstavame kolem pulsedme az sedmi.....🙂)) jsem se radovala, ze jeste rok bude klidecek a nebudeme muset na osm (syn bude pristi rok predskolak),ze se s miminkem a s dcerou (ta ted bude nastupovat do skolky)jeste poplacame,ale bylo nam pi reditelkou sdeleno, ze jelikoz bude povinna predskolni vyuka - a ta bude probihat od osmi do dvanacti- musi byt dite ve skolce uz pred osmou-jinak bude mit neomluvene hodiny 🙂))) takjako ve skole 🙂)) takzenamto slastne lenoseni konci......

blondynka400
16. dub 2017

@j.a.n.i tak to pak jo. Já to v té předchozí taky tak měla. Stačilo napsat sms, aby počítali s jídlem a mohla jsem přijít v podstatě kdykoliv, tedy cca do 9:30, tak už bývali někde na procházce. Ale ofico bylo 8:30.
V této jsou přísnější, ale jak jsem psala, díky škole mi to nevadí. Protože prostě vstávat musíme. Je mi blbé, aby chodila pozdě do školy jenom proto, že se nám nechce vstávat 😀

bervidova
16. dub 2017

@zuzineckah toto jsme měli taky, syn několik let vstával denně 5-5:30 :( Naštěstí jak je větší (bude mu šest), tak je unavenější ze školy (ulítanější), z dalích aktivit - nemá jich tolik,alejá neřídím,takže když není manžel doma, tak šlapeme do mš pěšky, na kroužek,domů a přeci jen se trochu utahá, takže nyní vydrží spát dýl (posunulo se to tak o hodinu -jupíí)

kami1984
16. dub 2017

Budík mám nachystaný na 6,50, v 7,10 zvoní podruhé a vstáváme, nejpozději v 8,00 vycházíme, snažím se 7,45, tak aby byl nejpozději 8,30 ve školce. Máme to pěšky cca 20minut.

zuzineckah
17. dub 2017

@bervidova taky se těšíme až z toho povyroste. Má 4 roky, aktivit docela hodně, ale prostě to vstávání zůstává beze změny 😀 Jednou z toho určitě vyroste, když to vezmu podle nejstarší, tak u té se to zlomilo asi ve druhé třídě...

Strana
z2